Wat vooral belangrijk is aan de bananenboom - de voordelen van de vruchten van de pazimina

Wat zijn de voordelen van papajavruchten? Een oude vriend bracht me een paar jaar geleden een paar zaden en zei dat als ik deze vruchten eet, mijn hart nooit pijn zal doen. Ik weet niet of dit waar is of niet, maar ik heb de zaden geplant en nu heb ik de eerste oogst geoogst. Bescheiden, natuurlijk, slechts drie vruchten, maar erg lekker. Ik vond het leuk, en het werd interessant hoe ze “werken”. Heeft azimine echt heilzame eigenschappen, niet alleen een goede smaak??

voordelen van papajavruchten Het wordt de bananenboom genoemd, hoewel noch de bladeren noch de vruchten zoiets zijn als dit gewas. Je kunt de azimina in ons klimaat in het open veld vooral in warme streken tegenkomen. En hoewel de boom er best mooi uitziet, wordt hij gekweekt omwille van de vruchtzetting, omdat de voordelen van papaja-vruchten op geen enkele manier inferieur zijn aan de hoge smaakkenmerken. Wat is de mysterieuze bananenboom, hoe zien zijn vruchten eruit en welke smaak en eigenschappen hebben ze? Dit alles kan geen kwaad om te weten of je ook een droom hebt en de mogelijkheid hebt om deze warmteminnende cultuur te planten.

Azimina is een groente of fruit

azimine De botanische naam van de cultuur is driebladige azimina. Het is een bladverliezende boom uit de familie Annon en komt oorspronkelijk uit Amerika. Omdat de boom een ​​nogal thermofiel karakter heeft, wordt hij in Rusland voornamelijk in het zuidelijke deel gekweekt. In tuinen is azimine te vinden in het Krasnodar-gebied, Sochi en de regio Rostov. Wat betreft regio’s met een koeler klimaat, bijvoorbeeld de regio Moskou, daar moet de boom worden afgedekt voor de winter.

Onder natuurlijke omstandigheden groeit de azimine tot 15 m hoog, maar als tuincultuur is deze beperkt tot een groei van niet meer dan 5-10 m. De boom heeft een mooie piramidale kroon en grote leerachtige ovaalvormige bladeren , geschilderd in een donkergroene kleur. De lengte van elk blad bereikt 30 cm, ze groeien in twee rijen en vallen in de winter af..

Mooi en bloeiend in papaja – grote bruinrode bloemen gaan tot drie weken mee. En hoewel hun aroma niet erg aangenaam is, worden aan het einde van de bloei ook grote vruchten vastgebonden – cilindrische bessen tot 16 cm lang en 7 cm breed.In het begin zijn ze groen en wanneer ze rijpen, worden ze geel. Een delicaat geel vruchtvlees en ongeveer een dozijn grote zaden zijn verborgen onder de dunne schil..

De voordelen van de vruchten van pawgins – welk effect hebben ze op het lichaam?

papaja fruitPazimine-bessen worden zeer gewaardeerd tijdens het koken vanwege hun delicate, romige smaak. Tegelijkertijd bevatten ze veel nuttige stoffen en in de eerste plaats vitamines van de groepen A en C. Er zijn er veel in fruit en sporenelementen – kalium, ijzer, zink, magnesium, fosfor.

De vruchten worden in september geoogst, maar zijn niet lang houdbaar, maximaal 3 weken in de koelkast. Je kunt de houdbaarheid verlengen als je ze in het halfrijpe stadium verstoort. Dergelijke bessen moeten ook in de koelkast worden bewaard en een beetje worden uitgenomen om te rijpen..

Door zijn rijke samenstelling zal azimine niet alleen de smaakpapillen bevredigen, maar ook een gunstig effect hebben op het lichaam. Vers fruit eten:

  • versterkt het immuunsysteem;
  • verwijder gifstoffen en toxines, verbeter het werk van het spijsverteringskanaal;
  • helpen bij het wegwerken van parasieten (wormen);
  • ziekten van het hart en de bloedvaten voorkomen, de ontwikkeling van atherosclerose, hartaanval, beroerte voorkomen;
  • lagere bloedglucosewaarden;
  • wondgenezing bevorderen;
  • zal de efficiëntie verhogen;
  • beschermt tegen de ontwikkeling van kankers en helpt bij de behandeling ervan, als die er al is.

En het meest opmerkelijke is dat Azimina geen contra-indicaties heeft. Iedereen kan het gebruiken, op voorwaarde dat er geen allergie is. Om dezelfde redenen is het beter om geen grote bessen te eten voor zwangere vrouwen en kleine kinderen..

Hoe pawpaw-vruchten eruit zien

Adblock
detector