Voor ziekten en voor immuniteit - immunomodulator Gamavit, gebruiksaanwijzing voor honden

Vertel me hoeveel dagen je Gamavit moet geven, vooral de gebruiksaanwijzing voor honden is interessant. We hebben een volbloed husky met een stamboom, iedereen is gewoon dol op haar en ze reageert in natura. Onlangs heeft ons huisdier puppy’s gebracht, de geboorte was moeilijk en de hond kan niet herstellen. Een kennis adviseerde Gamavit, zegt hij, met zijn hulp kwam hij uit zijn zieke St. Bernard-puppy’s. Wat is dit medicijn en hoe het te gebruiken??

gebruiksaanwijzing gamavit voor honden Honden worden niet voor niets een vriend van de mens genoemd, omdat ze alles begrijpen en vaak loyaler blijken te zijn dan mensen. Om uw huisdier sterk en sterk te laten worden, moet het niet alleen worden gevoerd, maar ook op tijd worden behandeld. Gamavit zal uw huisdier helpen om de immuniteit te verbeteren en om van vele ziekten af ​​te komen, waarvan de gebruiksaanwijzing voor honden over het algemeen duidelijk en niet ingewikkeld is. Dit is een van de beste bereidingen met natuurlijke ingrediënten en heeft een aantal indicaties. Het verbetert niet alleen de immuniteit, maar versnelt ook het herstel van het dier door de regeneratie te stimuleren. Een belangrijk voordeel van Gamavit is dat het naast andere geneesmiddelen kan worden gebruikt. Tegelijkertijd heeft de immunomodulator geen contra-indicaties, behalve een allergie voor de componenten ervan.

Wanneer wordt Gamavit gebruikt?

gamavit voor honden Het medicijn is verkrijgbaar in vloeibare vorm en is een rode vloeistof, gegoten in flessen met verschillende capaciteiten. Het belangrijkste actieve ingrediënt is natriumzout, dat wordt geproduceerd uit gist. De tweede belangrijkste is het extract van de placenta.

Als gevolg van het gebruik van Gamavit bij honden:

  • metabolisme verbetert;
  • verhoogde weerstand tegen stressvolle situaties en prestaties;
  • de slijmvliezen herstellen sneller na beschadiging;
  • spieren werken beter, de algemene tonus van het lichaam stijgt.

De immunomodulator kan worden gebruikt voor zowel volwassen dieren als puppy’s. Het is van bijzonder belang voor het fokken van honden. Het medicijn heeft het vermogen om de kans op conceptie te vergroten. Het helpt de teven om de dracht gemakkelijker te dragen en sneller te herstellen na de bevalling..

Indicaties voor het gebruik van de immunomodulator zijn verwondingen, waaronder postoperatieve interventie, vergiftiging en uitdroging. Het zal ook helpen bij ernstige zwangerschap met toxicose, gebrek aan vitamines en gewichtstekort. Het medicijn is ook effectief bij de behandeling van een van de meest voorkomende dierziekten – de pest..

Gamavit – gebruiksaanwijzing voor honden

hoe gamavit voor honden te gebruiken?Voor volwassen dieren wordt het medicijn op drie manieren toegediend als een subcutane injectie: onder de huid, in een ader of in een spier. Als de aandoening ernstig is, worden druppelaars gegeven.

Puppy’s krijgen Gamavit oraal toegediend, met toevoeging van 0,1 ml per kilogram gewicht aan het water.

De dosering voor volwassen honden is ook afhankelijk van hun gewicht en ook van het gebruiksdoel:

  • versterking van de immuniteit – 1 ml / kg;
  • vergiftiging, tekenbeten – 0,5 ml / kg;
  • stress, zwakte, bloedarmoede – 0,1 ml / kg;
  • helminthiasis – 0,3 ml / kg;
  • prenatale therapie en daarna – 0,05 ml / kg.

De doelmatigheid van het voorschrijven van Gamavit, de dosering en de opnameduur mogen alleen door een dierenarts worden bepaald..

Het gebruik van Gamavit bij de behandeling van honden voor babesiose

Adblock
detector