Vernietigt alle onkruid, inclusief struiken, Zeus-herbicide, gebruiksaanwijzing – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Ik ben erg geïnteresseerd in het gebruik in de tuin en in de tuin van een medicijn als het herbicide Zeus, de instructies voor het gebruik van deze tool zouden me veel helpen. We kochten een perceel dat in alle opzichten behoorlijk verwaarloosd was, omdat er lang niemand heeft gewoond, maar op een goede plek. En de eerste taak was om van onkruid af te komen, waarvan er veel zijn. Er is een tuin, een kleine wijngaard, een moestuin, maar alles is overwoekerd, zelfs wat struiken zijn al verschenen. Kan dit alles door Zeus worden afgehandeld en hoe is het juist? Wordt het over de grond gespoten of direct over alle planten? Culturen gaan niet verloren?

herbicide zeus gebruiksaanwijzing Onkruid bemoeit zich niet, behalve in het wild, maar in gecultiveerde velden en op privépercelen wordt er een harde strijd tegen gevoerd. En als een paar planten nog handmatig kunnen worden geoogst, dan kan men bij massale “infectie” niet zonder speciale voorbereidingen. Een van de meest effectieve is Zeus-herbicide, waarvan de gebruiksaanwijzing kenmerken heeft die verband houden met de samenstelling en werking van het product. Omdat het een herbicide is met een continue actie, kiest Zeus niet, maar infecteert het alle planten die het treft. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het plannen van de verwerking van de site. Maar hij gaat niet alleen om met eenjarigen en krachtig meerjarig onkruid, maar zelfs met wilde struiken en bomen. Slechts één behandeling is voldoende om het gebied voor altijd van hen te verwijderen. Tegelijkertijd hebben ze vanwege de snelle desintegratie van de actieve stoffen in de bodem geen tijd om de samenstelling van de bodem te verstoren. Dit betekent dat de verwerking door Zeus geen beperkingen met zich meebrengt met betrekking tot vruchtwisseling en teelt..

Wat is Zeus-herbicide en waar wordt het gebruikt?

waar wordt Zeus gebruikt? Het werkzame bestanddeel van Zeus is glyfosaat (isopropylaminezout). Het medicijn is in de vorm van een waterige oplossing. Verkrijgbaar in blikjes of kleine flesjes, wat erg handig is voor particuliere huishoudens. Zeus wordt gebruikt om onkruid te vernietigen in braakliggende velden of voor het planten van gewassen, evenals in zomerhuisjes. Het is ook geschikt voor gebruik als droogmiddel op vlas-, zonnebloem- en graangewassen, waardoor mechanisch oogsten wordt vergemakkelijkt..

Het herbicide kan al gebruikt worden bij een temperatuur van 5°C of meer. Over een paar uur begint hij te acteren. Het middel wordt door onkruid via de bladeren opgenomen, dringt door tot in de wortels en blokkeert hun groei en ontwikkeling volledig. Bij eenjarigen wordt het gebladerte na een dag gekleurd, zoals bij chlorose, en na drie dagen treedt volledige dood op. Vaste planten verdwijnen in 5-7 dagen. In boomgewassen treedt schade langzamer op. Door Zeus behandelde struiken en bomen verdwijnen na een maand. De werking van het medicijn duurt minstens 30 dagen.

Herbicide Zeus – gebruiksaanwijzing

Zeus verbruikscijfersDe behandeling wordt uitgevoerd op vegetatief onkruid in de lente, vóór het planten, of in de herfst, na de oogst. Zomerbehandeling is ook toegestaan, mits op de gewassen beschermende schermen worden aangebracht..

De specifieke voorwaarden en tarieven voor de toepassing van het herbicide zijn afhankelijk van het type gewassen waarvoor het nodig is om een ​​terrein voor te bereiden voor de teelt:

  1. Wijngaarden, fruit- en bessen- en citrusgewassen. Sproeien wordt uitgevoerd in de lente, tijdens de periode van actieve groei van onkruid, of in de zomer, om de aanplant te beschermen. Het verbruik voor de vernietiging van jaarlijks graanonkruid is 3 l / ha, meerjarig – tot 6 l / ha.
  2. Bieten, maïs – 2 weken voor het zaaien van gewassen, consumptie 3,5 l / ha.
  3. Aardappelen – 5 dagen na ontkieming, verbruik 2,5 l/ha.
  4. Zonnebloem, kool, sojabonen – een week voor het planten van gewassen, verbruik 2,5 l / ha.
  5. Vlas – in het voorjaar op de stoppels van de voorganger of aan het einde van de zomer, verbruik 3 l / ha.
  6. Voorbereiding van een site voor het planten van groenten, granen, peulvruchten – na de herfstoogst, consumptie 6 l / ha.
  7. Alfalfa – 2 weken na het snijden, verbruik 550ml/ha.
  8. Meerjarige granen – 3 weken voor het zaaien in het voorjaar, verbruik 6 l / ha.

Bij gebruik van het herbicide om onkruid te bestrijden in andere gebieden dan landbouw, is het verbruik 4,5 l/ha. De verwerking wordt uitgevoerd wanneer het onkruid actief groeit.

Beoordeling van herbicide Zeus