“Stop” met schimmels en plagen – Pharmayod-bereiding, gebruiksaanwijzing voor planten – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Vertel me in welke gevallen het effectief is om het medicijn Pharmayod te gebruiken, instructies voor gebruik voor planten zijn van belang. Tomaten van Phytophthora hebben dit jaar veel te lijden gehad. Ik kweek zelf zaailingen, ik verzamelde zaden van mijn tomaten. Ik ben bang dat deze ramp volgend seizoen weer zal gebeuren. Een vriend adviseerde me om het met Pharmayod te behandelen, maar ik vergat te vragen of dit de zaailingen zelf zijn of zaden?

Farmayod gebruiksaanwijzing voor planten Onweersbuien voor alle tuin- en tuinbouwgewassen zijn schimmel- en bacterieziekten. Ze kunnen niet alleen de planten sterk verzwakken, maar ook het gewas beroven en zelfs leiden tot de volledige dood van plantages. Farmayod zal dit helpen voorkomen, instructies voor gebruik voor planten waarvan elke tuinman en tuinman voor ogen moet komen..

Kenmerken van het medicijn

waar wordt pharmacayod voor gebruikt? Kortom, Pharmayod wordt gebruikt als een antisepticum voor de desinfectie van apparatuur en gebouwen (broeinesten, kassen). Vanwege de samenstelling werkt het medicijn echter ook als een krachtig fungicide. Het vernietigt schimmels, virussen, plagen en hun larven volledig. Dit is een joodpolymeercomplex, waarvan het belangrijkste actieve bestanddeel jodium is (10%). Het biocide is verkrijgbaar in de vorm van een geconcentreerde donkere emulsie. Het vrijgaveformulier is handig voor zowel persoonlijke als industriële doeleinden. Voor bewoners van de zomer is het winstgevender om glazen flessen te kopen, waarvan de capaciteit van 50 tot 1000 ml kan zijn. Voor gebruik op grotere schaal worden jerrycans van 5 liter verkocht.

Met betrekking tot specifiek gebruik op planten wordt Pharmayod gebruikt voor de preventie en behandeling van ziekten zoals:

  • Phytophthora;
  • bacteriële verwelking;
  • kanker;
  • mozaïek viraal.

Bovendien worden sneden bij het snoeien van fruitbomen en sneden bij het vormen en snoeien van kamerbloemen behandeld met een fungicide. Het is ook effectief tegen korstmossen en mossen in bomen..

Pharmayod kan samen met andere fungiciden en insecticiden worden gebruikt. De uitzondering zijn geneesmiddelen met een alkalische reactie..

Pharmayod – gebruiksaanwijzing voor planten

hoe pharmaiod te gebruikenHet biocide kan worden gebruikt om het plantmateriaal of de planten zelf (tuin-, tuin- en kamergewassen) te behandelen. Het concentraat wordt verdund in water en de gewassen worden besproeid met de werkoplossing, de grond eronder of de secties worden afgeveegd.

De tarieven voor de werkende oplossing zijn afhankelijk van het specifieke doel van de verwerking:

  1. Zaden weken voor het zaaien (tomaten, komkommers) – voor 200 g water, 1 ml van het preparaat.
  2. Planten sproeien of water geven. Voor komkommers – 3 ml voor een emmer water, voor tomaten en aardappelen – 5 ml voor dezelfde hoeveelheid vloeistof.
  3. Bladbehandeling van fruitgewassen: 5 ml per emmer water in het vroege voorjaar bij het verschijnen van bladeren. Na het einde van de vruchtvorming wordt de concentratie verdubbeld.
  4. Het afvegen van sneden en sneden na het snoeien van bomen en struiken gebeurt met een schone voorbereiding.

Plantverwerking, met name sproeien, mag alleen bij bewolkt weer worden uitgevoerd. Bij contact met zonlicht gaan sommige stoffen verloren en neemt de effectiviteit van het medicijn af. Bovendien kan het medicijn alleen voor of na de vruchtvorming van gewassen worden gebruikt..

Waar en hoe Pharmayod in de tuin te gebruiken?