Op welke gewassen wordt Targa Super herbicide gebruikt - de beste remedie tegen graanonkruid

Hoe vaak wordt Targa Super herbicide per seizoen gebruikt voor de onkruidbestrijding van aardappelen? Ik heb één veld dat zwaar bezaaid is met tarwegras en hier is ook het regenseizoen begonnen, dus ik ben bang dat het de oogst helemaal zal doden. Zodra het droog weer begint te worden, wil ik de aardappelen besproeien met dit herbicide. Maar het is gênant dat de planten al sterk overgroeid zijn en bloeien. Het is nog niet te laat om chemie toe te passen?

herbicide targa super De bestrijding van graanonkruiden wordt bemoeilijkt door het feit dat veel van hen een zeer ontwikkelde wortelstok hebben, die moeilijk mechanisch volledig te vernietigen is. De meest betrouwbare manier is om speciale preparaten te gebruiken die gericht zijn op het vernietigen van onkruid. Een van de beste remedies is Targa Super herbicide. Het werkt alleen op onkruid, stopt hun ontwikkeling onmiddellijk na contact met de bladverliezende massa en vernietigt in korte tijd volledig, inclusief wortelstokken. Tegelijkertijd is het herbicide voor de belangrijkste gewassen, waaronder voornamelijk groenten, niet-toxisch. Het werkt uiterst voorzichtig op hen in, doet geen kwaad en hoopt zich zelfs niet op in de grond..

Herbicide Targa Super – samenstelling en werking van het medicijn

samenstelling en werking van Targa super herbicide Het medicijn wordt geproduceerd in de vorm van een geconcentreerde emulsie, heeft een handige verpakking voor verschillende behoeften van 1 tot 20 liter. Het werkzame bestanddeel van het herbicide is chizalofop-p-ethyl, een stof met uitsluitend contactwerking. Om het onkruid aan te tasten, moet het op het bladverliezende deel komen. Bovendien, hoe groter het contactoppervlak, hoe effectiever het resultaat zal zijn. Daarom wordt het herbicide gebruikt in de fase van actieve groei van onkruid. Na het spuiten dringt het snel naar binnen en verspreidt het zich door de plant, waardoor de groei van zowel bovengrondse als ondergrondse delen wordt gestopt. Het herbicide hoopt zich niet op in de bodem.

Targa Super werkt alleen tegen graanonkruiden (eenjarig en meerjarig). Een van de belangrijkste voordelen van het medicijn is dat het kan worden gebruikt, ongeacht de ontwikkelingsfase van de cultuur zelf..

Voor welke gewassen kan het herbicide worden gebruikt en het verbruik ervan?

hoe herbicide targa super werktHet medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van dergelijke planten na het opkomen:

 • tomaten;
 • aardappel;
 • watermeloenen;
 • salie;
 • soja;
 • verkrachting;
 • zonnebloem;
 • wortel;
 • biet;
 • Witte kool;
 • uien (behalve voor verenrassen);
 • etherische olie roos.

De emulsie wordt verdund in water met een snelheid van 1-2 l / ha voor tomaten, sojabonen, uien, wortelen, bieten en kool. Neem voor aardappelen en vlas tot 3 l / ha, en voor zonnebloem- en koolzaad – niet meer dan 1,5 l / ha. De oplossing wordt onmiddellijk gebruikt, het spuiten wordt uitgevoerd in de fase van actieve groei van onkruid, ongeacht de fase van cultuurontwikkeling. Eén behandeling is voldoende, want eenjarig onkruid sterft in een week en vaste planten – in maximaal 3 weken.

Herbicide Targa Super

Adblock
detector