Levende geneeskunde - zeerijstpaddestoel, geneeskrachtige eigenschappen, beoordelingen

Vertel ons over zee-rijstpaddenstoelen, geneeskrachtige eigenschappen, beoordelingen van de behandeling met een daarop gebaseerde drank. Een vriendin beloofde me een beetje “voor echtscheiding”, zegt ze, het is goed voor de maag en verwijdert zout. Ze zei dat als ik het elke dag drink, ik geen last meer heb van ischias en dat de druk normaal zal zijn. Over het algemeen schilderde ik deze paddenstoel in alle kleuren, een wondermiddel voor alle ziekten. Dit is waar? Wanneer helpt rijstpaddestoel en hoe neem je het??

zee rijst paddestoel geneeskrachtige eigenschappen beoordelingen Naast thee- en kefirpaddenstoelen, bekend om hun heilzame eigenschappen, is er ook een zeerijstpaddenstoel, waarvan de geneeskrachtige eigenschappen zelfs hoger zijn dan die van de eerste. Deze organismen behoren tot dezelfde groep en geven een vergelijkbaar effect bij gebruik voor therapeutische en profylactische doeleinden. Het is echter de rijstzwam die het meest gunstig is. Al was het maar om de reden dat er alleen water en een beetje suiker nodig zijn om een ​​lekker en gezond drankje te bereiden. Daarom blijkt een dergelijke remedie veiliger te zijn dan kefir-paddenstoelen doordrenkt met melkschimmels. Of thee gekweekt – thee. Dit betekent dat het minder contra-indicaties voor behandeling en bijwerkingen heeft..

Wat is zeerijstpaddestoel?

indische zee rijst In feite is de rijstpaddestoel geen paddestoel of zelfs rijst, maar een zoogley. Dit zijn levende micro-organismen in de vorm van slijm die zich na fermentatie vormen. Ze verzamelen zich in kleine groepen, vergelijkbaar met rijstkorrels, waarvoor ze hun naam hebben gekregen. Rijstpaddestoel wordt ook wel Indiase rijst genoemd, omdat deze uit dit land is meegebracht..

Zoogley rijstpaddestoel wordt gebruikt om een ​​medicinale drank te bereiden. Ze worden eerst goed gewassen met koud water en vervolgens in een glazen pot gedaan en gevuld met bezonken water. Om het dier iets te eten te geven, waardoor het kan groeien, wordt een kleine hoeveelheid suiker toegevoegd. Maar het wordt afzonderlijk opgelost in een kleine hoeveelheid water en vervolgens gemengd.

Voor 1 liter water heb je 4 eetl. ik. rijst, 3 eetl. ik. suiker en 10 rozijnen. De pot wordt 3 dagen op een warme plaats bewaard. Na deze tijd wordt een kant-en-klare drank verkregen. Het is dof wit van kleur, koolzuurhoudend, met een aangename geur die doet denken aan kwas. De drank smaakt zoet en zuur, met een licht fruitige noot. Het wordt driemaal daags voor de maaltijd gedronken, 100 ml in een kuur van 3 maanden. U kunt de afgewerkte drank maximaal drie dagen in de koelkast bewaren..

Suiker kan worden vervangen door gedroogd fruit, waardoor de snelheid met 2 keer wordt verhoogd.

Zeerijstpaddestoel – geneeskrachtige eigenschappen, beoordelingen

infusie van zeerijstDe smakelijke infusie van rijstpaddestoel heeft een gunstig effect op het lichaam en normaliseert het werk van bijna al zijn organen. Hij:

  • versterkt het immuunsysteem en het zenuwstelsel;
  • reinigt, verwijdert gifstoffen, gifstoffen, zand en stenen;
  • normaliseert de bloeddruk en de bloedglucosespiegels;
  • vertraagt ​​​​de ontwikkeling van kwaadaardige tumoren;
  • klinkt op;
  • neutraliseert ontstekingsprocessen;
  • verlicht zwelling en gewrichtspijn;
  • bevordert gewichtsverlies;
  • reinigt de huid en verbetert de conditie ervan.

Positieve beoordelingen over het gebruik van rijstpaddenstoelen bewijzen de effectiviteit ervan. Van huisvrouwen en zelfs artsen, iedereen merkt hoe het lichaam letterlijk voor onze ogen begint te veranderen. De kleur van het gezicht en het haar verbetert, de aanmaak van interferon wordt gestimuleerd, waardoor de beschermende functies toenemen. De bloedsamenstelling verbetert, het cholesterolgehalte daalt en zelfs hartfalen. Ongetwijfeld moeten degenen die lijden aan ziekten van het hart en de bloedvaten zeker regelmatig zeerijst drinken..

Heeft rijstpaddestoel contra-indicaties?

Contra-indicaties voor rijstpaddestoelenZoals opgemerkt, heeft rijstpaddenstoelen minder bijwerkingen dan thee- of kefirpaddenstoelen. Maar er zijn wel enkele voorzorgsmaatregelen. Dus, vanwege de aanwezigheid van suiker in de drank, is het niet erg geschikt voor diegenen bij wie de diagnose insulineafhankelijke diabetes mellitus is gesteld. Omdat de drank zuur bevat, kunt u deze ook niet drinken met verhoogde zuurgraad van de maag, zweren, chronische nieraandoeningen.

Indische Zee Rijstzorg en gezondheidsvoordelen

Adblock
detector