Hoe wasmot te drinken - een unieke remedie voor behandeling en preventie

Vertel me hoe je wasmot drinkt? Moeder kocht de tinctuur in een fyto-apotheek, maar ze gaven geen instructies mee met de fles. Ze heeft een hoge bloeddruk, de hele tijd aan de pillen. Ik besloot deze tinctuur te proberen – de buurvrouw prees haar erg. Hij zegt dat de algemene gezondheidstoestand beter is geworden en dat de druk niet zo vaak springt.

hoe wasmot te drinken? Imkers schrikken van het woord “wasmot” en rennen om hun netelroos te controleren. Deze kleine vlinder heeft een ongelooflijk vermogen en kan een hele bijenstal vernietigen. Het is eerder haar taak om de bijenstal te “bevolken” met haar nakomelingen. En al de larven van motten eten actief letterlijk alles wat ze onderweg tegenkomen. Honing, was en zelfs frames samen met de wanden van de bijenkorf worden gebruikt. Gulzige wormen zijn zo alleseters dat ze vaak bijenlarven eten. Paradoxaal genoeg geeft deze manier van leven van de wasmot als resultaat niet alleen schade, maar ook een enorm voordeel. Ze eet bijenteeltproducten en neemt al hun eigenschappen over. In de alternatieve geneeskunde profiteerden ze hiervan en leerden ze hoe ze medicinale tincturen konden bereiden op basis van larven en alcohol. Hoe wasmot te drinken hangt af van het doel van de inname en de specifieke ziekte. Als de dosis voor profylaxe meestal een enkele dosis (per dag) is, is dit voor medicinale doeleinden meestal een drievoudige dosis..

Tijdens het verouderingsproces geeft de mol alle voedingsstoffen af ​​aan de alcoholbasis. Dit is hoe een tinctuur wordt verkregen die kan helpen bij de behandeling van veel ziekten en sommige kan voorkomen.

Ongeacht wat te behandelen en waarom de tinctuur moet worden gedronken, moet deze systematisch in cursussen worden ingenomen. De minimale cursus is over het algemeen 3 maanden. Alleen onder dergelijke omstandigheden is een positief effect mogelijk..

Genezende eigenschappen van wasmot

wasmot Tinctuur op plaaglarven kan bij veel problemen helpen, namelijk:

 • spijsverteringsstelsel;
 • op het gebied van neurologie, gynaecologie, urologie, oncologie;
 • met aandoeningen van de luchtwegen en de luchtwegen, waaronder tuberculose;
 • van het cardiovasculaire systeem;
 • ziekten van de lever en maag.

Hoe wasmot te drinken voor preventie??

tinctuur van wasmotOm het optreden van problemen in het lichaam te voorkomen, wordt het middel eenmaal per dag in kleine hoeveelheden ingenomen. Dit moet voor de maaltijd worden gedaan en slik het geneesmiddel niet meteen door, maar houd het een tijdje in uw mond. Je moet een kuur van 3 maanden drinken, een pauze van 1 maand nemen en de receptie opnieuw herhalen.

De dosering is afhankelijk van de leeftijd:

 • voor een volwassene wordt het berekend op basis van het lichaamsgewicht: 3 druppels tinctuur voor elke tien kilogram;
 • op kinderen wordt een ander algoritme toegepast: druppels zijn gelijk aan het aantal jaren dat het kind heeft.

Voor kinderen duurt de cursus ook 3 maanden, maar met onderbrekingen. Elke drie weken moet u stoppen met dezelfde hoeveelheid tijd. En nog iets: als volwassenen tinctuur gebruiken, is alleen extract (tinctuur verdund met water) toegestaan ​​voor kinderen.

Kenmerken van het nemen van een wasmot voor behandeling

tinctuurVoor medicinale doeleinden wordt de tinctuur driemaal vóór de hoofdmaaltijden op een lege maag ingenomen. Het verloop van de behandeling en dosering is afhankelijk van de specifieke ziekte, namelijk (de berekening wordt gegeven op basis van het aantal druppels per 10 kg gewicht):

 1. Tuberculose: van 3 tot 6 druppels (afhankelijk van de concentratie van de tinctuur), driemaal daags, natuurlijk – vanaf 3 maanden.
 2. Bronchitis: maximale enkele dosis – 20 druppels, dubbele dosis, kuur – 1,5 maand.
 3. Revalidatie na een hartinfarct/beroerte, bij aandoeningen van het hart en de bloedvaten: van 2 tot 9 druppels (concentratieverschil), twee doses, een kuur van 3 maanden.
 4. Problemen in het genitale gebied: van 2 tot 5 druppels, driemaal daags, kuur – 3 maanden.
 5. Luchtwegaandoeningen: 1 tot 7 druppels, tweemaal ingenomen tot herstel (maximaal 1,5 maand).
 6. Oncologie: van 2 tot 11 druppels, driemaal opname, kuur 3 maanden.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een medicijn op basis van wasmot gecontra-indiceerd is als er een allergie voor honing is. Vanwege de alcoholbasis wordt het niet aanbevolen om het product te geven aan zwangere vrouwen, zogende en jonge kinderen..

Video over de heilzame eigenschappen en het gebruik van mottentinctuur

Adblock
detector