Hoe maak je een compositie van groenten - een paar ideeën voor een creatieve avond

Vertel me hoe je een compositie maakt van groenten? Mijn zoon heeft een herfstambacht nodig voor een tentoonstelling om naar school te gaan, maar mijn fantasie is voorbij. Onlangs maakten ze iets soortgelijks in de kleuterschool van de jongste dochter, echter van bloemen. Maar mijn moeder raakte nog steeds in een soort verdoving. Behalve boeketten kan ik niets anders bedenken..

hoe maak je een compositie van groenten Als u kleine kinderen in uw gezin heeft, is er geen manier om actief deel te nemen aan hun leven, en dit is niet beperkt tot het huis. Creatieve opvoeders en leraren houden verschillende wedstrijden en tentoonstellingen in kleuterscholen en scholen. En in de herfst is het meest relevante onderwerp onder ouders hoe je een compositie van groenten kunt maken. Natuurlijk wil elk kind er graag aan meedoen, en je kunt niet zonder de hulp van mama en papa. Dus na een werkdag en een shift in de keuken, moet je je hersens kraken en met andere ideeën komen.

Vandaag hebben we voor u een kleine selectie van mooie en originele ambachten verzameld. Misschien zijn alle materialen voor hun vervaardiging in elk huis aanwezig. Je kunt ze zoeken in groentebedden of in kelders als het gewas al is geoogst. En bloemen geplukt van het bloembed onder het raam zullen als decoratie dienen..

Hoe maak je een compositie van groenten “Gifts of Autumn”

We beginnen met de eenvoudigste optie. Het vereist geen speciale vaardigheden bij het gekruld snijden van groenten, maar bestaat uit de gebruikelijke bereiding van een groentesamenstelling. Dat wil zeggen, je hoeft alleen maar fruit van hoge kwaliteit te kiezen en mooi te leggen. De samenstelling kan verschillende vormen hebben en alle groenten bevatten die er te vinden zijn, bijvoorbeeld:

  1. Leg de schone gewassen groenten op een dienblad of mooi bord. Om originaliteit toe te voegen, lijm je ogen op groenten door ze op papier te tekenen en uit te knippen.samenstelling van groenten
  2. Gebruik een grote pompoen in plaats van een bak en snijd de bovenkant eraf. Je kunt een handvat maken en groenten erin doen.pompoen mand
  3. Als je meesterlijk een mes bezit en weet hoe je krullende sneden maakt, versier dan de pompoen en groenten prachtig en verander ze in vormen of bloemen.bloemen van groenten
  4. Verzamel een boeket groenten dat nu in de mode is door ze aan lange spiesen te rijgen.een bosje groenten

Probeer groenten zo strak mogelijk te stapelen. Vul de holtes tussen de vruchten met bloemen of gekleurde herfstbladeren.

Plantaardige dieren

En je kunt ook verschillende fantastische dieren maken van komkommers, aardappelen, aubergines en andere gewassen van de bedden. Als je een beetje probeert, zullen kinderen zeker genieten van de prachtige transformaties van fruit in:

  • zwanen;plantaardige zwanen
  • haas;koolhaas
  • krokodil in het vliegtuig;een krokodil in een pompoenvliegtuig
  • bof;kool varken
  • spin.pompoenspin

Er kan veel meer worden gedaan als je creatief bent en de tijd neemt. Geloof me, blije babyogen zullen de beste beloning zijn.!

Masterclass over groentebloemisterij – video

Adblock
detector