Hoe espenschors correct te brouwen - we maken een effectieve en natuurlijke remedie voor veel ziekten

Vertel me niet hoe ik espenschors correct moet brouwen – kun je gewoon kokend water gieten of koken? Bij mijn man werd vastgesteld dat hij stenen in zijn blaas had, maar aangezien hij een kern is, was er een probleem met de operatie. De dokter adviseerde ons om folkremedies te proberen om deze stenen te detailleren. Misschien is het dan mogelijk om ze op natuurlijke wijze te verwijderen. Zelfs afgelopen voorjaar maakte ik espenschors voor mezelf, voor gewrichten, maar ik maakte alcoholtinctuur. En hoe water te koken, welke verhoudingen zijn nodig??

hoe espenschors correct te brouwen? Zijn bladeren fladderen zelfs bij rustig weer, en de gladde grijze bast heeft de neiging om terug te groeien als een nieuwe huid in slangen. Aspen staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, waarbij de meeste voedingsstoffen in de bast worden aangetroffen. Om er het maximale uit te halen, is het belangrijk om te weten hoe je espenschors op de juiste manier kunt brouwen. Als je een te sterk afkooksel maakt, kan een grote hoeveelheid tannines schade toebrengen, geen voordeel. In plaats van problemen op te lossen, zullen er nieuwe verschijnen in de vorm van misselijkheid, braken en pijnlijke maagkrampen..

Waarom is espenschors nuttig?

espenschors De bast bevat veel stoffen die nuttig zijn voor het menselijk lichaam: glycosiden, vetzuren, vitamines en micro-elementen. Ze schenken het met helende eigenschappen, die al lang bekend zijn in de volksgeneeskunde. Aspen is nog niet officieel erkend, alleen als voedingssupplement..

Middelen bereid op basis van espenschors:

 • ontstekingen en pijnkrampen verlichten;
 • verlaag de temperatuur;
 • vernietig microben en parasieten (wormen);
 • eetlust opwekken;
 • het immuunsysteem versterken;
 • vergemakkelijken de doorgang van slijm bij hoesten;
 • vastmaken (met diarree);
 • normaliseren van het metabolisme en de bloedglucosespiegels;
 • urineren verbeteren;
 • wallen verlichten.

Hoe espenschors correct te brouwen?

afkooksel en infusie van espenschorsDe technologie voor het bereiden van een medicijn hangt af van hoe geconcentreerd het moet zijn:

 1. De infusie wordt snel bereid en vereist geen extra loomheid. Giet 1 eetl. ik. schors 200 ml kokend water, bij voorkeur in een thermoskan, en laat het 2 uur trekken. Na uitpersen is de infusie klaar voor gebruik..
 2. Door extra warmtebehandeling blijkt de bouillon meer verzadigd te zijn. De verhoudingen zijn hetzelfde, 1: 1, giet alleen de schors in een pan en laat 3 minuten sudderen, kokend water gieten. Dan afdekken en 3 uur laten staan.

De verhoudingen van de schors zijn afhankelijk van het type. Als de droge grondstof 1 eetl. l., dan moet je bij het gebruik van verse schors 2 el. ik.

Infusies en afkooksels van espenschors worden meestal drie keer per dag vóór de maaltijd gebruikt. Je hebt in één keer niet meer dan 50 ml van het product nodig. Maar voordat u met de behandeling begint, moet u uw arts raadplegen. Alleen hij zou de effectiviteit, het regime en de doseringen moeten bepalen..

Aspenschors – geneeskrachtige eigenschappen en toepassingen

Adblock
detector