Herbicide Galera – effectieve bescherming van koolzaad tegen schadelijk onkruid – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Bij welke temperatuur wordt het herbicide Galera toegepast? Ik wil koolzaad verwerken, waarop veel shirigin zit, maar we zullen niet warm worden, het maximum was + 8 ° С. Zal het medicijn werken bij deze waarden of wachten op meer??

kombuis herbicide De tere jonge zaailingen van koolzaad zijn zo kwetsbaar voor de krachtige aanval van zeugendistel en ander onkruid. Ze ontwikkelen zich sneller en overstemmen gecultiveerde gewassen, wat leidt tot lagere opbrengsten. Het herbicide van Galera helpt niet alleen om onkruid te vernietigen in de beginfase van hun ontwikkeling, maar ook om zelfs met “overgroei” en een zwaar onkruidveld om te gaan. Hij zal het volledig reinigen, zonder de cultuur zelf te schaden. En de beschermende actie duurt tot de oogst.

Herbicide Galera – samenstelling en werking van het medicijn

hoe werkt kombuisherbicide? De effectiviteit van het herbicide is te danken aan de samenstelling, die twee synthetische groeihormonen omvat – picloram en clopyralid. Ze komen het onkruid binnen via de bladeren en het wortelstelsel en vervangen de natuurlijke hormonen. Als gevolg hiervan wordt het groeiproces verstoord, groeipunten geblokkeerd en stopt hun deling. In slechts een paar uur begint het onkruid geel te worden en te verwelken, en de volledige dood vindt plaats in 2-3 weken..

De kombuis is ontworpen voor de na-opkomstverwerking van koolzaad-, maïs-, mosterd- en graangewassen tegen tweezaadlobbige onkruiden. Bovendien bestrijdt het zowel eenjarige als meerjarige tweezaadlobbige onkruiden met een krachtig wortelstelsel. Het herbicide wordt gebruikt tegen kamille, paardenkruid, paardebloemen, ambrosia, zeugendistel, distel, walstro.

Instructies voor het gebruik van het herbicide

koolzaadbehandeling met kombuisherbicideHet medicijn is verkrijgbaar in de vorm van een waterige oplossing. Het wordt vlak voor gebruik verdund. De behandeling wordt uitgevoerd in de vroege fase van onkruidontwikkeling, wanneer ze een paar echte bladeren vormen. Sproeien kan tot aan het begin van de koolzaadbloei. Eén behandeling is voldoende per seizoen. De optimale temperatuur voor het spuiten is van 8 tot 25 ° C warmte.

Het verbruik is afhankelijk van het soort onkruid en de mate van onkruidigheid op het veld:

  • eenjarige planten – 200-300 l / ha;
  • vaste planten – 300 l / ha;
  • late ontwikkelingsfase van onkruid of sterke onkruidvorming – 350 l / ha.

In plaats van het herbicide van Galera, kunt u de analogen ervan gebruiken – preparaten met dezelfde actieve ingrediënten. Deze omvatten Naraps, Galeas.

De kombuis kan worden gebruikt in tankmengsels met andere herbiciden, fungiciden, insecticiden en meststoffen. Er wordt vooraf een compatibiliteitstest uitgevoerd. Het medicijn heeft een derde gevarenklasse, maar het kan niet worden gebruikt in gebieden in de buurt van waterlichamen. Bij veelvuldig gebruik kan het resistentie veroorzaken, daarom is het aan te raden af ​​te wisselen met andere herbiciden.

Koolzaadbehandeling met herbiciden van Galera en Salsa