De voordelen en nadelen van artisjokextract - een helende natuurlijke remedie

Vertel ons over de voordelen en nadelen van artisjokextracten. Het werd me gebracht door een vriend uit het buitenland, die mijn eeuwige “lever” problemen kende. Ik heb veel kwalen, er zijn ook chronische, dus ik slik bijna constant medicijnen. Daarom is ze onlangs begonnen met het doneren van haar lever. De dokter adviseerde artisjok als natuurlijk middel te proberen om niet opnieuw pillen voor te schrijven.

de voordelen en nadelen van artisjokextracten De culinaire waarde van de artisjok is al lang bekend – de prachtige knoppen hebben al erkenning gekregen bij onze fijnproevers. De cultuur is hier echter niet toe beperkt en vindt zijn toepassing zelfs in de geneeskunde in de vorm van een extract. Als u weet wat de voordelen en nadelen van artisjokextract zijn, kunt u uw gezondheid aanzienlijk verbeteren. Dit product bevat de maximale concentratie aan voedingsstoffen. Het helpt niet alleen om het lichaam te reinigen en de werking ervan te verbeteren, maar helpt ook om bepaalde ziekten te behandelen. Wat is er zo speciaal aan artisjokextract, wat is het en hoe wordt het ingenomen??

De voordelen en nadelen van artisjokextracten

artisjok extract De artisjok is een echte voorraadkamer van voedingsstoffen. Het bevat veel vitamines en mineralen, in het bijzonder is het rijk aan B-vitamines, calcium, ijzer, fosfor. Er zitten voedingsvezels, foliumzuur en andere, niet minder waardevolle, stoffen in de afzuigkap. Dankzij hen heeft het artisjokextract geneeskrachtige eigenschappen, namelijk:

 • reinigt het lichaam van gifstoffen;
 • reinigt het bloed, verlaagt het gehalte aan glucose en “slechte” cholesterol;
 • herstelt en reinigt de lever;
 • normaliseert de stofwisseling en verbetert de werking van het spijsverteringskanaal;
 • bevordert de uitscheiding van gal;
 • dient als een diureticum;
 • kalmeert het zenuwstelsel;
 • verhoogt de efficiëntie;
 • verbetert de conditie van de huid door deze te reinigen.

De afzuigkap kan in verschillende vormen worden verkocht. De handigste tabletten en capsules worden oraal ingenomen volgens de instructies. Het komt ook in de vorm van een vloeibaar extract en een dikke harsachtige massa (hars).

artisjok harsOndanks het therapeutische effect wordt het in sommige gevallen niet aanbevolen om de remedie in te nemen. Dit geldt in de eerste plaats voor kinderen en mensen met allergieën. U kunt de kap ook niet gebruiken in de aanwezigheid van cholelithiasis, nierfalen (chronisch), verstopping van de galwegen..

Hoe neem je een natuurlijke voorbereiding?

hoe de kap te nemenEen extract in de vorm van een hars kan voor medicinale doeleinden worden gebruikt op een van de manieren van uw keuze, door het op te lossen:

 1. In water. Een helende drank moet in één keer worden gedaan, roerend ¼ theelepel hars in een glas warm water. Je krijgt een soort thee die goed smaakt. Het moet 3 keer per dag voor de maaltijd worden gedronken en de rest van de hars moet in de koelkast worden bewaard..
 2. In alcohol of wodka. Los een pakje hars van 100 g op in een liter alcohol en zoet met een beetje honing (1 eetlepel). Op dezelfde manier innemen als thee, maar niet meer dan 1 el. ik. onmiddelijk.

Artisjokextract: hoe het eruit ziet en wanneer het wordt ingenomen – video

Adblock
detector