De nummer één remedie tegen verkoudheid en voor immuniteit – melk met propolis ‘s nachts – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Vertel me hoe ik ‘s nachts melk met propolis moet nemen en voor welke ziekten zo’n remedie helpt. Ik weet alleen dat bronchitis letterlijk in een paar dagen verdwijnt – als kind gaf mijn grootmoeder me altijd te drinken. Nu gebruik ik, zoals alle volwassenen, niet vaak recepten voor traditionele medicijnen. Ik werd lui, het is makkelijker om een ​​pil te nemen. Maar met het begin van het koude seizoen heb ik een zware verkoudheid opgelopen. Sinds een maand behandel ik een hoest zonder resultaat, en toen dacht ik aan mijn grootmoeders melk. Ik ben al vergeten hoe ik het moet koken en drinken, herinner me er alsjeblieft aan.

melk met propolis 's nachts Van alle bijenteeltproducten is propolis het meest waardevol, maar het kan vanwege zijn specifieke smaak niet in zijn pure vorm worden geconsumeerd. Maar als je het met melk mengt, zal zo’n middel zowel smakelijk als dubbel nuttig zijn. Melk met propolis ‘s nachts wordt al lang gebruikt om verkoudheid en meer te behandelen. De vettige textuur van bijenlijm is erg moeilijk op te lossen en is terughoudend om zijn eigenschappen in water op te geven. Maar in combinatie met melk is het mogelijk om zowel een volledig aangename smaak als een maximaal therapeutisch effect te bereiken. Melk zelf is ook erg handig, vooral warm en in het seizoen van verkoudheid. Een beetje propolis zal het effect van de geurige drank alleen maar versterken. Bovendien kun je het niet alleen drinken tegen het virus, maar ook voor de preventie en behandeling van vele andere ziekten..

Geneeskrachtige eigenschappen van propolismelk

geneeskrachtige eigenschappen van propolis melk Het genezende effect kan alleen worden verkregen als melk met propolis op de juiste manier wordt bereid en ingenomen. Het is moeilijk om het belang ervan te overschatten, omdat zo’n drankje:

 • versterkt het immuunsysteem;
 • verlicht prikkelbaarheid en kalmeert het zenuwstelsel;
 • verlaagt cholesterol, bloedsuikerspiegel en verlaagt de bloeddruk;
 • egaliseert de hormonale achtergrond;
 • verlicht verkoudheid, waaronder ernstige hoest;
 • verlicht ontstekingsprocessen in het spijsverteringsstelsel en herstelt het slijmvlies;
 • verwijdert slakken;
 • verlicht pijn krampen;
 • normaliseert de bloedcirculatie, ook in zieke gewrichten;
 • bevordert de genezing van wonden en snijwonden.

Er zijn weinig contra-indicaties voor propolismelk. Dit zijn lactose-intolerantie en allergie voor bijenproducten. Als de drank bovendien een alcoholbestanddeel bevat, mag deze niet aan kinderen worden gegeven..

Melk met propolis ‘s nachts – hoe te bereiden en te nemen

hoe maak je melk met natuurlijke propolisDe drank heeft een genezend effect en helpt bij het wegwerken van ziekten:

 • bovenste luchtwegen;
 • schildklier;
 • Maagdarmkanaal;
 • gewrichten;
 • zenuwstelsel en voortplantingssysteem.

melk met alcoholtinctuur van propolisEr zijn twee manieren om propolismelk te bereiden met:

 1. Droge propolis. Voeg voorgemalen propolis toe in een hoeveelheid van 2 el in 0,5 l melk. ik. Zet op het vuur en laat de melk sudderen tot de propolis volledig is opgelost.
 2. Propolis tinctuur. Alcoholtinctuur wordt verkocht in apotheken. Je hoeft het alleen maar in hete melk (25 druppels per 100 ml) te druppelen en op te drinken. Gebruik voor kinderen een waterige tinctuur: los 30 g gemalen propolis op in 0,5 el. waterhoudend op het fornuis.

Propolis-melk moet in gangen worden gedronken en niet te lang, om geen verslaving aan het lichaam te veroorzaken. Meestal is het 10 dagen met dezelfde pauze, maar afhankelijk van de specifieke ziekte kan de duur van de behandeling en de dosering variëren..

Propolis tinctuur met melk om het immuunsysteem te versterken