De beste gele variëteit voor salades en niet alleen – tomaat Honey Spas beoordelingen, foto’s – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Hoe een honing Spas-tomaat smaakt, beoordelingen, foto’s van fruit, het zou interessant zijn om te zien. Een vriendin gaf me wat zaden, zegt dat ze die van haar tomaten heeft verzameld en dat ze erg lekker zijn. Ik zal hem volgend jaar planten, nu is het natuurlijk al laat, want de zomer loopt op zijn einde. Maar ik wil weten wat ik kan verwachten, hoewel ik dol ben op gele tomaten, vooral in salades, vanwege hun zoetheid. Is Honey Savior ook zoet? En is het mogelijk om het in het open veld te laten groeien, wat zou je adviseren??

tomaat honing spa's beoordelingen foto Tomaten met gele vruchten worden niet alleen gewaardeerd om hun oorspronkelijke kleur, maar ook om hun zoetere smaak. Een van de beste van dergelijke variëteiten is de Honey Spas-tomaat, beoordelingen, waarvan foto’s u duidelijk alle voordelen van cultuur laten zien. Maar de belangrijkste is de smaak en de grootte van de vrucht. Grote tomaten hebben een zeer smakelijk vruchtvlees en heel weinig zuur. En hoewel het problematisch is om dergelijke reuzen te behouden, is het niet beter om de Honingverlosser in verse vorm te vinden. Het maakt ook mooi, lekker en dik tomatensap, dat ook nog eens hypoallergeen is..

Tomato Honey Spas – beoordelingen, foto’s, kenmerken van de variëteit

verscheidenheid aan tomatenhoning spa's Het ras is middenseizoen en rijpt in 110 dagen. Kenmerkend is het behoren tot de onbepaalde soorten tomaten, waarmee rekening moet worden gehouden. De struik wordt erg groot, bijna 2 m hoog, en vereist een kousenband en competente formatie. Het is wenselijk om het ras met maximaal 2 stelen te laten groeien, waarbij een stiefzoon onder de eerste eierstok blijft. Of verwijder alle stiefzonen volledig zodat er nog maar één stengel overblijft.

Ondanks het feit dat Honey Spas is aangepast om buiten te kweken, heeft het een lange rijpingstijd. Daarom wordt aanbevolen om het in de middelste rijstrook en in gebieden met risicovolle landbouw in een kas te planten. De beoordelingen van degenen die besloten zaailingen in de bedden te planten, geven aan dat het gewas vaak geen tijd heeft om te rijpen. En door het ontbreken van de benodigde hoeveelheid warmte, verslechtert de smaak van de vruchten – ze worden zuur en hard.

Productiviteit en smaakkenmerken

tomaat fruit honing spa'sEen hoge struik kan meer dan 5 kg tomaten produceren, die groot zijn. Het minimumgewicht van fruit is 200 g en onder goede omstandigheden groeien ze tot 600 g Tomaten zijn meestal hartvormig, met een dichte sinaasappelschil in het stadium van volledige rijpheid. Het vruchtvlees is dicht, licht olieachtig, erg zoet, bevat weinig kleine zaadjes. De variëteit wordt beschouwd als een saladevariëteit, maar kan worden gebruikt om sap te bereiden..

Honey Spas is een natuurlijke, niet hybride variëteit die tuinders een uitstekende gelegenheid geeft om hun zaden te verzamelen..

Voor- en nadelen van de variëteit

honingtomaat heeft de voor- en nadelen van de variëteit geredAlle voordelen van Honey Saviour kunnen worden geleerd van de beoordelingen van tuinders die het minstens één keer hebben gekweekt. Onder hen:

  • grootbloemig;
  • zoete smaak en weinig pitjes in het vruchtvlees;
  • uitgebreide vruchtvorming, zodat je tot het einde van de zomer van zoete tomaten kunt smullen;
  • goede transporteerbaarheid vanwege de dichte schil, vooral als de vruchten worden geplukt in het halfrijpe stadium (ze bereiken);
  • resistentie tegen ziekten die veel voorkomen bij nachtschadegewassen.

Tegelijkertijd heeft het ras ook enkele nuances die in zekere zin als nadelen kunnen worden beschouwd. Allereerst is dit de behoefte aan regelmatig knijpen en kousenbanden van hoge struiken. En ook, als er niet genoeg warmte is, wordt het verschijnen van kale bloemen waargenomen in tomaten..

Videoreview van tomaat Honey Spas