Aubergine zonder kas is echt – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

Ik vraag ervaren tuinders om advies hoe je aubergines kunt telen zonder een kas op de site te hebben. Is het mogelijk om een ​​goede oogst van dit gewas te telen met alleen foliehoezen? Als iemand met succes aubergines in dergelijke omstandigheden kweekt, deel dan uw ervaring.

aubergine planten Het telen van aubergines in filmtunnels verschilt van de kasteelt door het later planten van zaailingen. Als aubergines in de omstandigheden van de regio Moskou in de tiende of vijftiende dag van mei in een kas worden overgeplant, dan is het beter om de zaailingen in de tunnel dichter bij begin juni te plaatsen. Dit betekent ook een latere datum voor het zaaien van zaden voor zaailingen – begin maart in plaats van half februari..

Bovendien moet je een extra schuilplaats klaar hebben staan ​​om de tunnel snel af te dekken in geval van terugkerende vorst. Agrotechnische technieken voor het telen van aubergines in een zonnekas zijn hetzelfde als in een kas. Mulchen, water geven, twee of drie topdressing met kruideninfusie, handmatige verzameling van de coloradokever. Het is ook noodzakelijk om regelmatig stervende bladeren en zwak fruit af te snijden. Aan het einde van het seizoen zijn er nog twee tot vijf vruchten aan de plant, deze zullen niet meer rijpen.

Met het verschijnen van de eerste gezwellen, is het noodzakelijk om de aubergines ‘s nachts te bedekken om ziekten te voorkomen. Aangezien de aubergineplanten tegen het einde van het seizoen een behoorlijke hoogte (vanaf een meter en meer) bereiken, moet de tunnel worden gebouwd in overeenstemming met de geplande hoogte, afhankelijk van de raskenmerken van de aubergine.

Neem de tijd om je aubergineplanten in de herfst te oogsten. Coloradokevers klimmen er in zulke aantallen op! Het is erg handig om ze te verzamelen en te vernietigen om de lentepopulatie van ongedierte te verminderen..