Wij voeren het watervoorzieningssysteem uit naar een privéwoning – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

watervoorzieningsschema voor privéwoningen In een privéwoning voor een comfortabel verblijf, moeten seizoensgebonden of permanente basistechnische communicatie worden uitgevoerd. Er zijn twee soorten watervoorziening voor een privéwoning: met de mogelijkheid om water af te voeren (voor niet-permanente bewoning) en cyclische (gebruikt in huizen met meerdere verdiepingen en voor permanente bewoning).

Zie ook het artikel: pompstation voor een woonhuis!

cyclisch systeem

Bij een cyclisch watertoevoersysteem moet het water in de leidingen constant circuleren. Het cyclische waterleidingsysteem voorziet ook in de aanwezigheid van speciale zuiveringsinstallaties op de site. In feite is dit een volwaardig mini-rioolsysteem. Er wordt vrij dure apparatuur gebruikt om water te zuiveren van vervuiling. Bovendien is het voor de normale werking van het cyclische watertoevoersysteem noodzakelijk om te zorgen voor een constante waterstroom uit de put. Daarom wordt de put diep genoeg geboord.

Systeem met de mogelijkheid om water af te voeren

In het systeem zijn verschillende kranen ingebouwd met de mogelijkheid om water af te voeren, die nodig zijn om de waterdruk aan te passen. De bron van water bij een dergelijk waterleidingsysteem kan een put zijn, want voor het goed functioneren van zo’n systeem is een kleine waterdruk voldoende. Typisch kan een dergelijk systeem slechts één badkamer en keuken bieden. Maar de installatie ervan is veel goedkoper. Bovendien kan een dergelijke watervoorziening zelf in het huis worden uitgevoerd..

Installatie van watertoevoersysteem

Om ervoor te zorgen dat de buis niet bevriest, moet deze worden begraven tot een diepte van minimaal 1,5 m. De bodemdruk op een dergelijke diepte is groot genoeg om deze te vervormen. Alleen buizen met een wanddikte van minimaal 1 inch zijn geschikt voor installatie..

In de winter, wanneer de grond bevriest, kan het watertoevoersysteem bevriezen, daarom is het noodzakelijk om een ​​verwarmingskabel van de waterbron langs de hele leiding te spannen.

Het is beter om de pijp ondergronds uit te voeren, want met de bovengrondse installatiemethode, als de waterbron uit de tegenovergestelde hoek van het afvoerpunt komt, dan gaat de pijp door de kamer of moet je om de fundering van het huis.

U moet ook de distributie van warm en koud water doen..

Watertoevoerpomp

De pomp in de put is op een apart circuit geïnstalleerd. Om vervuiling van de pomp te voorkomen, is het noodzakelijk om een ​​apart filtersysteem of een pomp met geïntegreerd filter aan te schaffen. Als de pomp een olieachtige motor heeft, moet u een model met een siliconentank kiezen. Water wordt in de siliconenbeker gezogen en koelt de olie in de motor af..