Voorstedelijk gebiedsontwerp: een integrale aanpak is de sleutel tot succes

voorstedelijk gebied ontwerp Het ontwerp van een zomerhuisje moet beginnen met een “straat”-look. Een zomerhuisje kan de eigenaren, gasten en voorbijgangers zelfs met zijn buitenomheining in verrukking brengen. Een makkelijke manier om een ​​schutting te versieren is door klimplanten zoals druiven of een klimroos te planten. Als de site wordt begrensd door twijgen, zal een net of zelfgemaakte dwarsbalken de plantengroei helpen..

Klimplanten helpen ook om gebouwen tegen de zon te beschermen. Na een paar jaar zal de schaduw van hen perfect voorkomen dat de muren opwarmen, het is leuk om je onder een koele luifel ervan te verstoppen in de hitte.

Subtiliteiten van het ontwerp van de site op een helling

Zelfs een oneffen stuk land kan worden veredeld door hoogteverschillen voor eigen doeleinden te gebruiken. Als het gebied van het grondgebied dit toelaat, is het raadzaam om een ​​​​deel van het land te egaliseren. Dit kan worden gedaan met behulp van kunstmatige betonnen of bakstenen muren, die het verhoogde deel van de site vasthouden. Als je een vlakke plek met een zwembad neemt, zullen de kinderen heel blij zijn!

De datsja is een plek voor morele rust. Het is moeilijk om je een zomerhuisje voor te stellen zonder sierplanten. Door voetpaden aan te leggen met straatstenen en er ondermaatse struiken langs te planten, kunt u het uiterlijk aanzienlijk verbeteren.

Castorolieplant is een eenvoudige plant die de site gemakkelijk siert. Vrijwel onderhoudsvrij, dus een uitstekende keuze. Je kunt ook eenjarige planten in het voorjaar planten en in de herfst de knollen opgraven en in de kelder bewaren..

Het is fijn als u de mogelijkheid heeft om direct op uw site fruit te laten groeien. Het kan zijn:

  • fruitbomen (appel, peer, kers, zoete kers, abrikoos, pruim en andere);
  • struiken en heesters (lijsterbes, framboos, bes, kruisbes, walnoot, aardbei);
  • druif.

Een landhuis moet basisfuncties vervullen: een keuken, een overnachting voor eigenaren en gasten, een kelderopslag van producten, een magazijn voor gereedschap. Het toilet en de douche kunnen naar keuze worden verwijderd of in een aparte ruimte in het gebouw worden ingebouwd..

Je kunt een mooi interieur maken van de eenvoudigste materialen: verf de muren met lichte verf, creëer een imitatie van steunen rond de omtrek van een donkere bar, voeg decoratieve elementen toe (oude klok, gewei, een mooie bank). Het is niet langer beschaamd om gasten uit te nodigen!

Een extra nuance is de aanwezigheid van een put. Als er een bron is en elektriciteit wordt geleverd, wordt het leven op het land sterk vereenvoudigd. De elektrische pomp zelf kan direct boven de put worden geplaatst en gevormd als een kleine imitatie van een put..

DIY-siteontwerp – video

Adblock
detector