Tuinpaden in het land (video)

Tuinpad gemaakt van stenen

Tuinpaden bij het zomerhuisje spelen niet alleen een belangrijke decoratieve rol, maar vervullen ook de noodzakelijke verbindende functie – ze verbinden het huis met de rest van de zones en objecten. Door het juiste materiaal en de baanplaatsing te kiezen, kunt u een effectieve en complete compositie bereiken..

Met behulp van tuinpaden wordt het persoonlijke perceel omgevormd tot de meest uitgeruste en comfortabele ruimte. Paden en paden in het land kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt – beton, asfalt, puin, bestrating of klinkertegels, enzovoort. Veel zomerbewoners streven er echter naar om met hun eigen handen paden in het land te creëren om materiaal en de kosten van het nodige werk te besparen..

De auteur van de gepresenteerde video, Alexander Kalugin, biedt zijn eigen versie van het maken van tuinpaden – van gebroken tegels, oud metaal en beton, nadat hij eerder speciale blokken van deze materialen had gemaakt. De video vertelt in detail en duidelijk hoe Alexander zijn idee tot leven brengt, en presenteert ook duidelijk het eindresultaat van zijn werk.

Voordat je de tracks zelf gaat maken, moet je nadenken over hun locatie, het materiaal waaruit ze zullen worden gemaakt, zorgvuldig meten en alles vinden wat je nodig hebt voor het komende werk.

Vergeet de juiste voorbereiding van de grond en het leggen van de geselecteerde coating van hoge kwaliteit niet, dan zullen de voltooide paden u lange tijd verrassen met een uitstekend uiterlijk en gemak.!

Video: tuinpaden bij hun zomerhuisje

Adblock
detector