Sneeuwruimapparatuur voor huis en zomerhuisjes – wiresummit.org

d07 e6b 2ee e69 6b7 996 5eb

uitrusting voor het verwijderen van sneeuw Een sneeuwblazer is een zeer noodzakelijke uitrusting voor huis- en zomerhuisjes, vooral als er in de winter veel regen valt in uw regio. Er kan in één nacht meer dan 40 cm sneeuw vallen. Het verwijderen met een schop is erg lang en vermoeiend. De beste manier om uit deze situatie te komen, is door een sneeuwblazer te gebruiken. We zullen u vertellen hoe u sneeuwverwijderingsapparatuur kiest:.

Soorten sneeuwblazers

Verkoopvertegenwoordigers bieden een groot aantal sneeuwblazers van verschillende merken. Fabrikanten produceren sneeuwblazers met verschillende kenmerken. Bij het kiezen van een techniek moet u op de volgende parameters letten:

  • motor type;
  • rijprestaties;
  • sneeuwblazer vermogen en bakmaat;
  • extra functionaliteit.

Laten we elke parameter in meer detail bekijken.

Motor type

Sneeuwblazers zijn verkrijgbaar met benzine- en elektromotoren. Elektrische zijn uitgerust met plastic of rubberen vijzels. Deze techniek is niet bestand tegen natte aangekoekte sneeuw. Sneeuwblazers op benzine zijn krachtiger, uitgerust met metalen vijzels. Ze zijn geschikt voor het reinigen van dikke zware sneeuw..

Rijprestaties

Er worden zelfrijdende en niet-zelfrijdende sneeuwblazers geproduceerd. Niet-zelfrijdende exemplaren zijn erg moeilijk te duwen bij het sneeuwruimen. Ook de techniek is een ander onderstel. Het kan worden gevolgd en verrijdbaar. De basis van de rups heeft een grote capaciteit over het hele land, hoewel de basis op wielen voldoende is om de omgeving schoon te maken..

Sneeuwblazervermogen en bakmaat

Standaard bakbreedte 60 cm, vermogen 5 PK. met. Door een sneeuwblazer te kiezen met een bakdiameter van meer dan 60 cm, vergroten we het comfort van het schoonmaken op rechte stukken, maar verminderen we de wendbaarheid. Apparatuur met een inhoud van meer dan 5 liter. met. heeft een grote sneeuwwerpafstand, wat belangrijk is bij het reinigen van grote oppervlakken.

Extra functionaliteit

Sneeuwgooien op elke sneeuwblazer wordt uitgevoerd met behulp van een hendel of as met een handvat. Het bedienen van een mechanische of elektromechanische joystick verhoogt de prijs van apparatuur met 5-10 duizend roebel, maar maakt het schoonmaken comfortabeler. Sommige modellen hebben koplampen voor nachtverlichting, mechanische hoogteverstelling van de bak en andere opties.

Kies een zelfrijdende sneeuwploeg op benzine met een standaard bakmaat en een metalen vijzel. Het onderstel hoeft niet te worden gevolgd voor een goede flotatie. Om het te vergroten, kunt u een sneeuwblazer met een grote wieldiameter kiezen.

Wat betreft het merk en de extra functies van apparatuur – de keuze is aan u en uw financiële mogelijkheden.