Review van de cultivator Caiman NEO 505 C3

cultivator kaaiman De Caiman NEO 505 C3 cultivator is uitgevoerd met een luchtgekoelde Subaru-Robin EP16 OHC benzinemotor met een inhoud van 169 cm3 en een vermogen van 5 liter. met. of 3670 W. Type motorstart – handmatig. Voordat u de achtertrekker start, moet u het luchtfilter doordrenken met auto-olie. Draai vervolgens de gasregelknop naar de middelste stand en trek aan de startknop. Vervolgens kunt u de motor starten en de gasregelknop in de oorspronkelijke stand draaien..

Dankzij de versnellingsbak kan de cultivator in drie standen werken. U kunt de achterlooptractor naar de tweede snelheid schakelen, waardoor het vermogen toeneemt en u maagdelijke grond kunt opgraven. Het graven wordt uitgevoerd met spiraalmessen die zorgen voor onkruidbestrijding.

De standaard cultivator is uitgerust met messen van verschillende diameters, maar een ploeg en schoppen voor het graven van gaten, die apart kunnen worden gekocht, zijn ook aangesloten op de achterlooptrekker. De graafdiepte van de achterlooptrekker bij gebruik van de messen is 32 cm. De breedte van de werkas waarop de aanbouwdelen zijn bevestigd is 90 cm.

De cultivator is ontworpen om zowel op maagdelijke grond te werken als voor het voorbereiden van voren en bedden op reeds ontwikkelde grond.

De cultivator voorbereiden op het werk

Voordat u aan het werk gaat, moet u de graafdiepte aanpassen. Dit wordt gedaan door de opener te installeren die bij de cultivator wordt geleverd. De kouters van de firma Caiman zijn dubbelzijdig. Om op losse grond te werken, wordt de opener met het gebogen uiteinde naar beneden geïnstalleerd; bij het opgraven van maagdelijke grond moet deze met het scherpe uiteinde naar beneden worden bevestigd. Het kouter is in hoogte verstelbaar en geborgd met 12 mm moeren. Bij de Caiman NEO 505 C3 cultivator wordt de opener gebruikt als extra rem.

Het is ook noodzakelijk om het aantal omwentelingen per minuut aan te passen en de horizontale positie van de as aan te passen met behulp van het display dat op het handvat van de cultivator is gemonteerd. Ook is er de mogelijkheid om de handgrepen van de cultivator langs de horizontale as te verstellen, waardoor het mogelijk is om de zojuist uitgegraven grond niet te vertrappen. U kunt de hoogte van de handgrepen van de cultivator aanpassen door de bout aan de onderkant van het lichaam los te draaien.

Voordat de achterlooptractor op de tweede snelheid wordt gebruikt, moet de gasregelaar in de tweede stand worden gedraaid.

Indien nodig kunnen aanbouwdelen op de achterlooptractor worden gemonteerd. Naast de standaardconfiguratie kunt u een uitgebreidere aanschaffen. De cultivator is volledig uitgerust met een aardappelrooier, ploeg en kar, evenals reserve kruismessen.

Adblock
detector