Insecticide Actellic - effectieve en snelle hulp in de tuin en thuis

insecticide Actellic Insecticide Actellic en de voordelen ervan worden al lang gewaardeerd door tuinders en tuiniers die ongedierte bestrijden. Het is niet nodig om veel medicijnen te kopen, omdat deze tool overal kan helpen. Actellic kan zowel buiten als binnen gebruikt worden tegen verschillende soorten plagen. Het vernietigt de coloradokever op aardappelen, rupsen in de tuin en kassen, bladluizen en trips op kamerplanten. Wat is er zo speciaal aan dit insecticide en hoe breng je het aan??

Kenmerken van het medicijn

Insecticide Actellic onderscheidt zich door een breder scala aan plagen waarop het een dodelijk effect heeft. Bovendien kan het medicijn voor bijna alle gewassen worden gebruikt: tuinbomen en -heesters, tuin- en bloemplanten. Ook schuren en andere ruimten voor de opslag van graan en andere gewassen worden ermee behandeld. Verrassend genoeg doet het insecticide uitstekend werk met bedwantsen, en het is soms een onmogelijke taak om ze te verwijderen..

Actellic is effectief tegen dergelijke plagen:

  • Colorado kever;
  • knagende en stengelinsecten;
  • teken en insecten;
  • mieren;
  • komkommer, wortel en andere soorten vliegen;
  • zuigende insecten;
  • wolluizen en ander ongedierte.

Actellic is gevaarlijk voor bijen en andere bestuivende insecten, omdat het zeer giftig is. Bovendien heeft de oplossing een zeer penetrante geur, waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik van een preparaat voor de behandeling van kamerplanten..

Het medicijn heeft een enterisch en acaricide effect. Het dringt diep door in het behandelde oppervlak en vernietigt ongedierte zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen. Insecten eten de bespoten planten op, ademen dampen in en raken verlamd. Ze sterven binnen 10 minuten en het maximale effect treedt op na 5 uur. Het beschermende effect houdt 2 weken aan op tuin- en kamerplanten. Het pand blijft minimaal 8 maanden onder de bescherming van Aktellik..

Insecticide Actellic: hoe te gebruiken?

Het medicijn is heel eenvoudig en handig – los gewoon een ampul van 2 ml op in water. De hoeveelheid water hangt af van hoeveel plagen er zijn. Als u de verwerking in de beginfase doet, is 2 liter voldoende. In geval van massale nederlaag, moet de concentratie worden verhoogd door de ampul te verdunnen in 1 liter water.

De bereide oplossing moet onmiddellijk worden gebruikt – deze kan niet worden bewaard.

Tuinbouwgewassen zijn voldoende om twee keer per seizoen te spuiten. Tegelijkertijd is het belangrijk om de laatste verwerking minstens een maand voor de oogst uit te voeren. Fruit- en bessenplanten (frambozen, aardbeien) moeten 1,5 maand voor het rijpen worden verwerkt. Bijzondere voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Actellic-insecticide om plagen van kamerplanten te doden. Bloemen moeten in een aparte ruimte worden gespoten en daar een paar dagen worden bewaard, zodat de penetrante geur verdwijnt. Bovendien kan een werkoplossing worden gebruikt om potgrond te morsen, vooral als deze insecten bevat. Voor een maximaal effect is het aan te raden planten twee keer te verwerken met een week pauze..

Videoreview van Actellic insecticide

Adblock
detector