Hoe een slot in het metalen frame van een wicket te plaatsen? – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

metalen loopdeur met insteekslot De hekpoort is een zeer belangrijk onderdeel van de omheining. Je kunt het zelf maken van een metalen profiel. Hiervoor worden de delen van het profiel aan elkaar gelast. Voor schoonheid is een boog aan het deurkozijn gelast en voor sterkte – twee dwarsbalken gemaakt van metalen profielbuizen.

Wanneer het frame van de poort klaar is, moet er een slot in worden ingebouwd. Gebruik tijdens het werken:

  • soldeerbout;
  • hamer;
  • Slijper.

Het afgewerkte frame van de poort moet worden gemarkeerd. Om dit te doen, wordt een slot op het metalen profiel aangebracht en wordt de omtrek ervan getekend met krijt. Vervolgens worden met behulp van een slijpmachine vier horizontale sleuven gemaakt langs de omlijnde lijnen, twee sleuven elk aan de buiten- en binnenzijde van het frame.

De eindplaten voorbereiden voor de beschermende doos

Gebruik een hamer om gaten voor het slot te maken. Met zijn hulp worden de delen van het metaal dat door de molen is gesneden, gebogen. Daarna worden ze verwijderd met een schaar voor metaal..

Je zou een doorgaand gat moeten hebben voor het poortslot.

In dit gat wordt een slot gestoken. Het wordt met metalen klinknagels op het frame van de poort bevestigd..

Om de interne details te verbergen, worden decoratieve metalen platen gebruikt. De gaten voor het sleutelgat en de deurkruk zijn erop gemarkeerd..

Bevestig hiervoor een van de decoratieve platen aan het slot en markeer alle gaten met krijt. Een priem en een boor met een verenboor worden gebruikt om gaten te boren. Nadat een bord klaar is, kun je er een tweede aan bevestigen en een duplicaat maken.

De beschermende doos monteren:

Als de eindplaten klaar zijn, kun je beginnen met het monteren van de beschermdoos. Hiervoor wordt aan de binnenzijde van het wicketframe een “p”-vormig onderdeel gelast. Het is nodig om het kasteel te verbergen.

Met behulp van een slijpmachine worden gaten gesneden in het “p”-vormige deel voor de dwarsbalk. Om het gat te markeren, moet u drie volledige slagen maken met de sleutel. Vervolgens wordt de dwarsbalk omlijnd met krijt en wordt een gat gesneden met een slijpmachine langs de omlijnde lijnen..

Vervolgens worden de eindplaten aan de doos gelast. Dit voltooit de montage van de beschermende doos..

In de laatste fase kunt u de randen van de decoratieve platen bijsnijden met een slijpmachine, waarbij u de uitstekende delen afsnijdt.

Nadat de montage van de beschermdoos is voltooid, worden de deurkrukken in het loopslot geschroefd. Het frame van de poort is helemaal klaar, het blijft om het te omhullen met leisteen of ander materiaal.