Gouden snortinctuur geneest wonden en geneest gewrichten – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

tinctuur van gouden snor Callisia staat bij iedereen bekend om zijn onovertroffen helende eigenschappen. Alleen de tinctuur van de gouden snor heeft immers een wonderbaarlijk effect op het menselijk lichaam. Voor de bereiding ervan moet u grondstoffen voorbereiden. Krachtige scheuten worden eerst gesneden. Daarna worden ze grondig in water gewassen en op een handdoek gedroogd..

De cultuur is een giftige plant. Daarom is het de moeite waard om fondsen die erop zijn gebaseerd met grote zorg te gebruiken. De eerste dagen van de behandeling neemt u de helft van de dagelijkse dosis. Als een allergische reactie niet wordt waargenomen, wordt deze verhoogd.

Gouden snortinctuur: bereidingswijze

De componenten waaruit de tropische liaan bestaat, bevorderen de wondgenezing. Het is vooral aan te raden om ‘s nachts kompressen te maken. Je hoeft alleen maar de bladeren te malen zodat ze het sap eruit laten en op de zere plek aanbrengen. Na een maand van zo’n intensieve therapie zal de zweer genezen. Tinctuur van een gouden snor wordt onder andere veel gebruikt in de volksgeneeskunde. Het is bereid uit 30-50 knieën van een volwassen plant. Vervolgens worden de gebruikelijke bewerkingen uitgevoerd:

  • hak de scheuten;
  • doe in een glazen container;
  • giet 1 liter wodka;
  • hermetisch afgesloten met een deksel;
  • wikkel de borden in met een donkere doek;
  • aandringen van 7 tot 15 dagen, de massa elke dag schudden;
  • zodra het donker lila wordt, wordt het gefilterd.

Er worden alleen volwassen stengels gebruikt. Een bloeiende rozet is een teken van de geschiktheid van een plantaardig product.

Het afgewerkte elixer wordt in een ondoorzichtige glazen fles gegoten. Bewaar op een koele plaats. Zo’n medicijn behoudt al zijn gunstige eigenschappen gedurende 2-3 jaar. Het wordt gebruikt om vleesbomen / myomen te behandelen, evenals kneuzingen, poliepen, osteochondrose en verklevingen. Het heeft een positief effect op gewrichtsontstekingen.

Olie of crème naar keuze

De gekneusde bladeren en stengels gaan door een sapcentrifuge. Het resulterende vers is de basis van het ontwakende cosmetische product. Neem vervolgens 3 uur room en meng met een deel van het sap. De resterende 250 ml wordt gemengd met 500 ml plantaardige of olijfolie. Schud de fles grondig. Stuur het mengsel 21 dagen op een donkere plaats. Gebruik de bereide mengsels voor artritis of artrose, maar ook tijdens massage.

Tinctuur van de gouden snor wordt een echte schat voor aandoeningen van de luchtwegen en tijdens epidemieën. Ze behandelen onder andere huidontstekingen. Dankzij dit medicijn zal het hele gezin gezond zijn..