Ga alleen wandelen met een perfecte hangende hangmat – wiresummit.org

9d9 d7a f5d d13 639 5a7 48a

hangende hangmat tent Tijdens de reis doen zich vaak onvoorziene situaties voor. Daarom zal een hangende hangmat met een klamboe in combinatie met een luifel een geweldige vondst zijn voor de reiziger. Het gewicht van een dergelijke structuur is klein, wat het moeilijke zingen van de toerist enorm vergemakkelijkt. Zo hoeft hij geen te grote tent op zijn schouders te dragen. Maar de kou, regen, wind en vervelende insecten blijven achter.

Deze hangmatten hebben bepaalde nadelen. Omdat de stof nauw aansluit op het menselijk lichaam, loopt de wind langs de rug en onderrug..

Beter dan drie in één

Met zo’n geweldig product krijgt de toerist drie privileges tegelijk. Een comfortabele slaapplaats wordt geboden door een zacht hangende hangmat. Een klamboe beschermt tegen ongenode gasten en een winddichte luifel beschermt tegen de wind. U kunt zo’n structuur als volgt samenstellen:

  1. Hangmat. Uit een voeringstof worden twee doeken van dezelfde maat aan elkaar genaaid. Afmetingen: lengte – 6 m, breedte – 1,5 meter. Laat aan elke kant (diagonaal) gaten van 60 cm vrij voor isolatie.
  2. Matras. Een stuk met de parameters van 2X1 m wordt uit de geschuimde constructie polyethyleen gesneden.Het wordt tussen de verbonden panelen geplaatst zodat de persoon warm is. De dikte van de stof kan variëren van 2 tot 5 mm.
  3. Netto. Experts adviseren om een ​​gewone tule (2,5 x 1 m) te nemen, evenals een ritssluiting (3 meter) met dubbelzijdige lopers. De eerste helft van het gaas is aan de achterkant van de hangmat genaaid. De rest van het product is verbonden met een gesp.
  4. Overkapping. De maat van de luifel wordt standaard gekozen – 3×4 m. Aan beide zijden worden twee haringen in de grond gedreven, die de structuur vasthouden. Als je de 2 uiteinden van de shelter verbindt, krijg je een echte tent.

Elk uiteinde van het canvas is gevouwen tot een accordeon en vastgebonden met een noktouw (slechts 3 m nodig). Hiermee kunt u het product in een bepaalde positie fixeren, zodat het niet te veel buigt. Reklengte – 2,5 meter.

Kleine dingen van het leven

Er zijn enkele nuances waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van een hangende hangmat. Zij zullen op hun beurt helpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat het gaas niet interfereert, moet het worden vastgebonden. Daarom zijn er aan de binnenkant van het bed twee lussen (van elastiek) genaaid en aan de buitenkant knopen. Aan het nokkoord is een kleine zak voor spullen bevestigd.

Om te voorkomen dat de slaapzak gaat bungelen is deze vastgezet met tuidraden. Rijd 2 haringen in op een afstand van 1-1,5 meter van de centrale as aan de ene en de andere kant van de luifel. Elastische banden die aan de hangmat zijn bevestigd, zijn erop gewikkeld. Hierdoor wordt de spanning ideaal. Met deze tips maak je een echte hangmattent..