Een gedetailleerd overzicht van de WQD 10-10 1.1 pomp

pompmodel WQD 10-10 1.1 Het pompmodel WQD 10-10 1.1 wordt geproduceerd in Polen. De pomp weegt ongeveer 13 kg. Het lichaam is van gietijzer. Het apparaat is ontworpen voor onderdompeling tot een diepte van 10 m. De maximale hoogte van de waterstijging is 10 m. Het motorvermogen is 1,1 kW. De pomp werkt vanuit een enkelfasig net met een spanning van 220V en een frequentie van 50 Hz. Het maximale pompvolume van water is 165 l/min. De diameter van het gat voor het aansluiten van de slang is 4 cm Het aantal omwentelingen is 2850 rpm. Pompproductiviteit – 10 m3 / uur.

De pomp wordt geleverd met fabrieksgarantie – 2 jaar.

Apparaat en uitrusting

De pomp is uitgerust met een gietijzeren waaier. AEC-316 roestvrijstalen aandrijfas is bevestigd aan het wiel. De pomp is voorzien van een keramisch-grafiet mechanische asafdichting met een buitendiameter van 50 cm en een oliekeerring, die door middel van een koppeling aan de pomp is bevestigd. Deze afdichting verlengt de levensduur van de pomp..

Na het wegpompen blijft 90 mm water over, aangezien de pompinlaatopeningen zich op een hoogte van 10 cm van de onderkant van de behuizing bevinden. De set bevat een reservekabel van 10 m en een vlotter die de pompmotor uitschakelt bij onvoldoende waterpeil. Ook is de pomp uitgerust met een automatisch uitschakelsysteem in geval van oververhitting. Isolatieklasse wikkeling – F.

Bedrijfsomstandigheden

De pomp is ontworpen voor het afvoeren en verpompen van water uit het riool en put. Het kan water verpompen dat verontreinigd is met grote deeltjes. Maximale deeltjesdiameter – 4 cm.

Het kan worden gebruikt om tanks met water te vullen. De pomp is perfect voor het leveren van water aan het zwembad.

De pomp werkt ook goed in moerassige gebieden, omdat hij wordt beschermd tegen plakkerig vuil op de waaier. Er kunnen kleine steentjes in de pomp komen. In dit geval stopt de pompwaaier..

De pomp loopt redelijk stil. De motor maakt een zoemend geluid als de pomp volledig in water is ondergedompeld. Wanneer een steen het werkelement van de pomp binnendringt, wordt de bescherming geactiveerd en stopt de motor.

Deze pomp kan water verpompen, waarvan de temperatuur van 0°C tot 35°C . is.

Belangrijk! De slang wordt met een metalen klem aan de uitlaat vastgezet. Op de WQD 10-10 1.1 pomp worden starre slangen (kunststof of versterkt) aangesloten. Een brandslang of siliconenslang zal niet werken, omdat deze zal buigen en de druk sterk zal afnemen.

Adblock
detector