Een gaskachel kiezen voor je wintertent

gaskachel Voor de wintervisserij is het erg belangrijk om een ​​goed microklimaat in de tent te creëren. Dit zal de gas-infraroodverwarming “ELEON POWER PG3B” helpen. De fabrikant van de mini-oven is het Zuid-Koreaanse bedrijf ELEKON. Zo’n heater werkt op een 0,5 liter gasfles. Het verwarmingsoppervlak van de kachel is 3-4 m2. Laten we de technische kenmerken van een mini-infraroodstraler eens nader bekijken..

Handige functies

Het model is uitgerust met een piëzo-ontsteker, waarmee je de mini-kachel zelfs bij een temperatuur van -15 ° C kunt starten. Eerdere kachels waren niet veilig, dus er was een negatief oordeel over infrarood mini-kachels. Dankzij de ontwikkeling van de technologie is het apparaat verbeterd en uitgerust met een drukregelaar en klep, wat zorgt voor veiligheid bij het gebruik van de kachel. Daarnaast kan de heater worden gebruikt om het aas te bereiden, maar ook om water te koken. Dit model van het apparaat is uitgerust met een regelaar waarmee u de gasstroom kunt regelen.

Voordelen van de mini-oven ELEON POWER PG3B

De voordelen van de verwarming zijn onder meer:

  1. compactheid. De heater weegt slechts 1 kg. Dankzij het compacte formaat kunt u de verwarming in elke tent installeren.
  2. Winstgevendheid. Het gasverbruik van dit model is slechts 68 gram. over uur. Kleinste gaspatroon gaat 3,5 uur mee.
  3. Gasverliescoëfficiënt – 0%. Absoluut alle brandstof wordt verbrand en dankzij een innovatief ontwerp absorberen filters bij het verbranden van gas alle schadelijke stoffen en zijn er geen onaangename geuren.
  4. Gebrek aan tussenstadia van werk, rationeel gebruik van thermische energie.

Na het inschakelen begint het apparaat direct de ruimte op te warmen. Zoals elke infraroodstraler heeft dit model een directioneel effect. Met dit werkingsprincipe kunt u de tent snel opwarmen. Tegelijkertijd verwarmt slechts 5% van de warmte de lucht en de resterende 95% wordt besteed aan het verwarmen van objecten in het gebied van de mini-verwarmer.

De kachel kan niet alleen worden gebruikt voor het vissen in de winter, maar ook in geval van nood. Als uw auto in de winter pech heeft op de baan, dan kan zo’n apparaat u bevriezen van bevriezing totdat er hulp arriveert..

Nadelen van de kachel

Een van de nadelen van dit model is de hoge prijs. De kachel kan worden gekocht voor 3000-4000 roebel. Dit is niet goedkoop voor een 1 kW kachel, maar als je rekening houdt met de extra functionaliteit, dan is de prijs best gerechtvaardigd.

Adblock
detector