Een barbecue-installatie samenstellen uit gasflessen

barbecue uit cilinders Veel zomerbewoners dromen ervan om een ​​barbecuecomplex op hun terrein te installeren, maar het kost veel tijd om het uit metselwerk te maken en de kosten van een modulaire installatie zijn hoog. Van drie gasflessen kun je een grillcomplex maken. Op zo’n grill is het mogelijk om vlees en vis te koken en te gebruiken voor koud roken..

Om zo’n grill te maken, heb je een slijper en een lasapparaat nodig. Eerst moet u voorbereidend werk uitvoeren.

Om veiligheidsredenen is het noodzakelijk om de cilinders te legen van de benzineresten. Hiervoor worden gaskranen van elke container losgeschroefd. Daarna worden de cilinders gevuld met water. De container moet enkele dagen staan..

Nadat al het gas is verdampt, kan er gewerkt worden. Snijd eerst met een slijpmachine de bovenkant van de cilinder af tot aan de las.

Het is beter om het deksel 0,5 cm hoger dan de lasnaad af te snijden om te voorkomen dat de beschermring wordt geraakt. Anders moet u een hele schijf van de molen besteden aan het afsnijden van het deksel..

Ballonmarkering

U moet markeringen maken op de gasfles en een van de containers met 25 cm inkorten, zodat u een zogenaamde “rookgenerator” krijgt. De rest van de cilinders zijn niet ingekort.

Lijnen zijn gemarkeerd op een afstand van 3 cm langs de randen van de ballon in één vlak. Vervolgens wordt er langs de gemarkeerde lijnen een deksel uitgesneden. Op de hoofdcilinder en de toekomstige container voor koud roken zijn cirkels gemarkeerd voor het verbinden van drie containers, waarvan er één verticaal moet worden geplaatst. Teken ook het gat voor de blazer. Vervolgens worden met een molen cirkels langs de lijnen uitgesneden. De containers zijn aan elkaar gelast.

Om ondersteuning te bieden, moet u metalen poten gebruiken, bijvoorbeeld van een naaimachine. Nadat alle tanks zijn gelast, kun je beginnen met het inrichten van de binnenkant van de barbecue-installatie..

Het apparaat van het binnenste deel van de cilinder:

Van het deel van de cilinder dat is afgesneden voor de vervaardiging van de rookgenerator, moeten metalen ringen worden gesneden. Ze zijn nodig om de deur soepel te sluiten..

In elke cilinder zijn drainagegaten gemaakt om vet en water af te voeren. In de hoofdgrill is het afvoergat bedekt met een klep gemaakt van een bout.

Om de afdelingen koud en warm roken te garanderen, moet u het laatste werk uitvoeren:

  • schroef de haken in de verticale container;
  • maak ronde gaten in de hoofdgrill en aan de andere kant – driehoekige sleuven voor spiesjes;
  • plaats een roestvrijstalen gaas in elke container;
  • steek een thermometer in het midden van de hoofdcilinder en een container voor koud roken.

Daarna kan de grill worden versierd: bedekt met verf en versierd met smeedijzer.

Adblock
detector