De voordelen van “tarwemelk” – wiresummit.org

pure tarwe voor kieming Gekiemde tarwe wordt veel gebruikt in de diëtetiek en de traditionele geneeskunde. Het bevat meer dan 20 aminozuren, waarvan er acht uniek zijn. Gekiemde tarwe wordt gebruikt in sportvoeding, omdat het veel plantaardige vezels bevat..

Je kunt een tarwegrasdrank maken met granen die twee weken zijn gekiemd. Deze drank bevat een grote hoeveelheid B-vitamines en caroteen, wat het gezichtsvermogen verbetert..

Om het meeste uit je tarwekorrels te halen, moet je tarwemelk maken. Het is een drank gemaakt van witte tarwemout. Dit zijn tarwekorrels die binnen twee dagen zijn ontkiemd..

Tarwekieming

Om tarwe te laten ontkiemen, moet het een dag in koud water worden geweekt. Daarna worden de korrels overgebracht naar een andere container en afgedekt met een vochtige doek. Een dag later worden de tarwekiemen afgesneden met een scherp mes..

Na het ontkiemen wordt de mout een dag in de koelkast bewaard. Vervolgens wordt het geplet met toevoeging van water tot een dikke pap. U zou een witte emulsie moeten krijgen die lijkt op melk..

Tarwemelk samenstelling

De samenstelling van de “tarwemelk” zal stoffen bevatten die de ontwikkeling van kankercellen remmen. Aminozuren hebben een positief effect op het hele menselijk lichaam:

  • de huid verjongen;
  • versterkt de hartspier en de bloedvatwanden.
  • normaliseren nier- en leverfunctie.

Tarwemelk bevat ook een grote hoeveelheid vitamines PP en E, die het immuunsysteem versterken. Ze zijn geïndiceerd tijdens de zwangerschap, omdat ze een positief effect hebben op het lichaam van het kind en de moeder..

Om het meeste uit Tarwemelk te halen, voeg je twee teentjes knoflook toe aan je drankje..

In dit geval reageren de aminozuren met de esters van de knoflook. Als gevolg van de reactie worden stoffen gevormd die de werking van organische verbindingen versterken, wat de effectiviteit van antikankerstoffen verhoogt.

Door zes maanden tarwemelk te consumeren, vernieuw je alle cellen in je lichaam volledig. Het kan gedronken worden door het door een zeef te filteren, maar het is beter om het samen met cake te gebruiken..

Het voordeel van deze “melk” is het verhoogde calciumgehalte. Het is bewezen dat het 21 keer meer is dan in koemelk. Daarom heeft “tarwemelk” een versterkend effect op het bewegingsapparaat..