De helende eigenschappen van koriander – een schat van traditionele geneeskunde – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

geneeskrachtige eigenschappen van koriander Degenen die niet van geurige koriander houden, moeten letten op de geneeskrachtige eigenschappen van koriander. In het eerste geval is het gewoon groen en in het tweede geval bruine zaden. De kruidachtige plant bevat veel vitamines van groep B en C. Het bevat macro- en micro-elementen zoals selenium, kalium, ijzer, magnesium, calcium, natrium en andere. De daarin aanwezige keratine zorgt er onder andere voor dat de huidcellen zich kunnen herstellen en elastischer worden. De specifieke kruidengeur komt voort uit een geweldige combinatie van meer dan 11 essentiële oliën.

Afkooksels van zaden worden gebruikt als choleretische, antiseptische en pijnstillende medicijnen. Het eten van verse kruiden bevordert een slijmoplossend effect, evenals een verhoging van de immuniteit in geval van virale ziekten.

De helende eigenschappen van koriander

Infusies, afkooksels worden gemaakt van koriander en essentiële oliën worden ook verkregen. Bepaalde verbindingen waaruit de plant bestaat, dragen bij aan de verwijdering van vocht uit het lichaam. Ze stimuleren ook de productie van voldoende enzymen die nodig zijn om voedsel te verwerken. In dit opzicht wordt aanbevolen om het te gebruiken om het werk te behouden:

  • nier;
  • Blaas;
  • gal;
  • lever.

Het maximale effect van het kruid wordt bereikt als het op de juiste manier en regelmatig wordt geconsumeerd. Kruidachtige cultuur is alleen vers nuttig. Alleen jonge groenten zijn geschikt voor voedsel, waarvoor het ontluikende proces nog niet is begonnen. Maar naast zulke heerlijke geneeskrachtige eigenschappen is koriander niet vrij van contra-indicaties. Je moet uiterst voorzichtig met hem zijn. Het is verboden om het kruid te gebruiken wanneer:

  • coronaire hartziekte en andere ziekten;
  • tromboflebitis, evenals trombose;
  • suikerziekte;
  • hartaanval of beroerte;
  • hoge zuurgraad.

Te veel koriander eten kan schadelijk zijn, hoewel het rijk is aan vezels. Vergeet niet dat dit nog steeds een specerij is, dus het moet een smaakmaker zijn, geen hoofdgerecht. Daarom worden verschillende takken geplet tot salades of groentegerechten. Tegelijkertijd veranderen geurige groenten bij een smakelijke barbecue in een verbazingwekkende symfonie van smaken.

Behandeling in de traditionele geneeskunde heeft alleen een positief resultaat bij de juiste diagnose. Elke patiënt moet zijn organisme goed begrijpen en het hele “boeket” van aandoeningen kennen, mogelijk zelfs verborgen. Om dit te doen, is het soms nodig om een ​​aantal aanvullende onderzoeken uit te voeren..

Door de geneeskrachtige eigenschappen van koriander te begrijpen, is het dus mogelijk om kruiden toe te voegen aan de hoofdtherapie bij de behandeling van ernstige ziekten. Toch is het vaak onmogelijk om zonder medicatie te doen..