Correct planten van aardbeien (video)

video- Aardbeien zijn een smakelijke, gezonde en mooie bes, favoriet bij volwassenen en kinderen. Veel tuinders en tuinders geven er de voorkeur aan aardbeien te kweken, omdat ze pretentieloos en productief zijn en bestand zijn tegen moeilijke klimatologische en vochtige omstandigheden..

Rassenaardbei is een bes met karakter, en de juiste aanplant van aardbeien, zoals het ook wel tuinaardbeien wordt genoemd, is een garantie voor hoge vruchtvorming en uitstekende smaakeigenschappen van bessen.

Over het onderwerp: hoe aardbeien in de lente op de juiste manier in de grond te planten?

Aardbeien kunnen van de lente tot de herfst in de grond worden geplant, maar het vroege voorjaar of de vroege herfst wordt beschouwd als de beste tijd om ze te planten. Peulvruchten en radijs of groenten zijn ideale voorlopers voor aardbeien..

Aardbeien zijn ook veeleisend voor de buurt, ze duldt geen aardappelen, tomaten, paprika’s en aubergines naast haar.

Het perceel voor het planten van aardbeien is van tevoren voorbereid en het is beter om zaailingen in speciale plastic containers te kopen.

Aardbeien houden van goede verlichting, regelmatige voeding en voldoende bodemvocht.

Alle subtiliteiten van het planten van aardbeien in de volle grond worden gepresenteerd in deze video, hier maakt u kennis met de geheimen van het plantproces en de zorg ervoor. Als u de regels voor het planten van tuinaardbeien kent, maakt u geen fouten bij het kweken en reproduceren, wat betekent dat u een goede oogst krijgt..

Hoe aardbeien correct te planten (video)

Adblock
detector