Caiman Athena 60S benzine grasmaaier review – wiresummit.org

blank Er is een enorme selectie van grasmaaigereedschap op de tuinmarkt. Een energiezuinige elektrische grasmaaier of trimmer met minimale functionaliteit is perfect voor het maaien van een klein tuingazon. Maar als de oppervlakte van het terrein bijvoorbeeld 50 hectare is, dan kun je niet zonder een professionele grasmaaier.

Alleen benzine-aangedreven grasmaaiers zijn geschikt voor grote oppervlakken..

De straal van het elektrische werk wordt beperkt door de lengte van de draad. Voor professionele grasmaaiers is de werkbreedte belangrijk, evenals de beschikbaarheid van alle soorten grasafvoer: in de grasopvangbak, achteruitworp, zij-uitworp en uitworp met mulchfunctie. Overweeg de Athena 60S professionele grasmaaier.

Behuizing en gebruiksgemak

De carrosserie van de maaier is gemaakt van roestvrij staal, dat bescherming biedt tegen corrosie en het mogelijk maakt om onder alle weersomstandigheden te werken. De grasmaaier weegt 55 kg. De hoogte van de kast wordt aangepast met een knop aan de zijkant van het dek. Instelbare lichaamshoogte om oneffen terrein te negeren en de maaimessen te beschermen tegen breuk.

De hoogte-instelknop verandert ook de maaihoogte.

De voorkant van de grasmaaierbladen worden beschermd tegen stenen door een metalen verwijderbaar “schort”. De afdekplaat wordt stevig op het lichaam bevestigd met 4 schroeven x 8 mm.

De wielen van de maaier zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de carrosserie van de Caiman Athena 60S. Extra grote achterwielen maken de maaier zeer eenvoudig te bedienen. Ergonomische handgreep zorgt ervoor dat de handen tijdens het werk op een natuurlijke manier kunnen worden gepositioneerd, waardoor de operator minder vermoeid raakt.

Verwerkingsgebied en functionaliteit

De Caiman Athena 60S is uitgevoerd met een zachte grasopvangbak met een hardtop. Het volume van de grasopvangbak is 70 liter. De grasmaaiermotor is benzine van Subaru. De grasmaaier is ontworpen om velden te reinigen die begroeid zijn met onkruid en onkruid tot 1,2 m hoog. Het maximale verwerkingsoppervlak is 10.000 m2 of 100 acres.

De maaier wordt geleverd met een zij-uitworpbevestiging.

Met dit opzetstuk kunt u hele stelen hoog gras maaien en in de zon laten drogen. Om het te installeren, moet u het voorste beschermingspaneel verwijderen. Zijafvoer van gras wordt gebruikt voor het maken van hooi.