Barbecuegrill van autorijden

barbecue Om een ​​barbecue op uw terrein te maken, kunt u gebruik maken van een oude autorit. De diameter is ideaal voor de installatie van roosters. Zo’n vuurpot wordt gemaakt met behulp van een lasmachine. Om het in elkaar te zetten heb je nodig:

  • autorit;
  • vier ijzeren hoeken;
  • ijzeren staaf.

Als de velg van de auto roestig is, moet deze worden geprimed of geverfd en vervolgens enkele dagen worden gedroogd. Na het schilderen wordt het bevestigd op vier poten, die zijn gemaakt van metalen hoeken..

De hoeken kunnen ook worden vastgezet met raamscharnieren en een paar bouten door er gaten voor te boren in het schijflichaam en de voeten. Zo heb je een kolencontainer. Zelfgemaakte stenen barbecue in ons volgende artikel!

Verbetering van de barbecue

De fabrieksgaten van de schijf zijn te groot, dus de container wordt omgedraaid en gelast met een metalen staaf of stukjes ijzeren plaat.

Als u extra tractie wilt bieden, gebruik dan een metalen staaf.

Grove kolen zullen niet naar buiten vallen door de gaten die met de staaf zijn gelast. Door de harde wind branden brandhout en kolen in zo’n grill volledig uit.

Door de vrij grote spleten wordt de as eruit geblazen. Het ontwerp kan worden verbeterd door een blazer te maken in plaats van meerdere gaten in de schijf en de rest stevig vast te lassen.

Rond de omtrek van de autorand kunt u met een slijper driehoekige sleuven voor spiesen maken. Voor de stabiliteit van de constructie – las metalen steunen aan de poten.

Voor- en nadelen van het ontwerp

Aangezien voor de vervaardiging van een dergelijke barbecue-installatie voornamelijk oude onderdelen worden gebruikt, zijn de kosten van de barbecue minimaal. U hoeft alleen een primer of verf aan te schaffen. Alle andere materialen zijn te vinden in hun garage elke automobilist.

Het voordeel van de barbecue is ook dat het formaat van de houtskoolkom ideaal is voor de fabrieksbarbecue. Je kunt een ovenrooster gebruiken, het is hittebestendig en makkelijk schoon te maken.

Het voordeel van de barbecue is het gewicht en de mobiliteit. Deze barbecue unit kan eenvoudig over het terrein worden verplaatst..

De nadelen van een barbecue-installatie zijn onder meer het kleine oppervlak van de kom. Op zo’n grill kun je geen hele vis of een groot stuk vlees bakken. Er kunnen niet meer dan vier kebabspiesen op de schijf worden geplaatst.

Deze fout kan worden gecorrigeerd door een schijf van een minibus of vrachtwagen te gebruiken. Een dergelijke capaciteit zal het gewicht van de constructie aanzienlijk verhogen en voor stabiliteit moet u niet vier, maar acht metalen hoeken gebruiken.

Adblock
detector