Wijze van toepassing van Kristalon-meststof voor verschillende planten

wijze van toepassing van Kristalon-meststof Meststoffen voor bladvoeding hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere. Deze fondsen omvatten Kristalon. Het wordt veel gebruikt in de landbouw. Dit komt doordat planten alle voedingsstoffen beter en sneller opnemen via de bladeren. En na een paar dagen wordt het resultaat van het voeren genoteerd. Wortel- en wortelmethode van Kristalon-meststof.

Dergelijke middelen verschillen onderling in de concentratie van voedingsstoffen, elementen die nodig zijn voor een goede groei van elk gewas. Dankzij dergelijke stoffen worden de zaailingen versterkt en worden de planten winterhard, beter bestand tegen omgevingsfactoren..

Beschrijving meststof

complexe remedie voor planten Kristalon is een complexe remedie, die kalium, fosfor, stikstof bevat, die stoffen die nodig zijn voor de actieve ontwikkeling van vegetatie. Kristalon is verkrijgbaar in de vorm van in water oplosbare kristallen. De samenstelling van de Kristalon-meststof is volledig vrij van chloor, wat brandwonden en de dood van planten veroorzaakt.

De optimale periode voor het gebruik van Kristalon-mest is februari – augustus..

In de winter wordt kunstmest gebruikt voor huis- en kasplanten, groenten, zaailingen. In het zomerseizoen is het product nodig voor het voeden van landbouwvelden, moestuinen.

Je kunt kunstmest op de markt kopen in een zak, plastic container. Eén zak weegt 25 kg, één container weegt 20, 100, 800 g.

Meststoffen

Het product wordt gebruikt voor wortel- en bladvoeding. Voor elk gewas is er een type preparaat dat moet worden gebruikt in een bepaalde periode van plantontwikkeling..

aanbevelingen voor het gebruik van crystalonVerschillende soorten fondsen verschillen in de concentratie van stoffen in de samenstelling. Het gewenste effect wordt bereikt door de juiste selectie van fondsen. Op de verpakking staat duidelijk de samenstelling, het doel, waarvoor de grond geschikt is.

Groene (speciale) Kristalon

groen kristalMeststof groen Kristalon bevat stikstof, kalium, fosfor in ongeveer dezelfde verhoudingen (18:18:18). Dat is de reden waarom het wordt beschouwd als een universele remedie die zorgt voor een rationele toevoer van noodzakelijke elementen voor planten..

Het kan worden gebruikt in de tuin, in de tuin, voor fruit, bessengewassen, tijdens groei, ontwikkeling. Dit soort is geschikt:

  • tomaten;
  • paprika;
  • allerlei soorten nachtschade.

Voor suikerbieten kan de speciale Kristalon het beste direct na het planten worden gebruikt..

Deze soort is optimaal voor bladvoeding door stikstof in de samenstelling in amidiumvorm. Dankzij deze eigenschap wordt de eiwitproductie in planten verhoogd..

Geel Kristal

geel kristalDe samenstelling bevat veel fosfor. Daarom is het de moeite waard om gele Kristalon te gebruiken voor zaailingen in de beginfase van ontwikkeling. Fosfor bevordert de wortelontwikkeling, dit zorgt voor plantresistentie.

Het product is optimaal voor het gebruik van plantenbemesting op licht alkalische, neutrale grond. En ook in gebieden met koude klimaten, waar bemesting helpt om de weerstand van de plant tegen de omgeving te vergroten.

Rode Kristalon

rood kristalDe samenstelling is rijk aan kalium. Het wordt gebruikt voor die planten die dit element missen. De verhouding van stikstof, fosfor en kalium: 12:12:36. Bevat een laag gehalte aan magnesium, zwavel.

Meststof rood Kristalon wordt gekocht voor het voederen van sier- en uienplanten, fruit, bessenzaailingen.

Het is geschikt voor aardbeien, aardbeien in wortel, bladvorm in de 2e helft van de groeifase.

Roze Kristal

roze kristalHet wordt gekocht voor het voederen van rozen, in alle stadia van hun ontwikkeling. Maar dit type voeding mag worden gebruikt voor verschillende decoratieve bloemen. Het kunnen pioenrozen, tulpen zijn.

Bruine Kristalon

bruin kristalDe bruine soort bevat weinig stikstof en veel kalium. De verhouding van de hoofdcomponenten is ongeveer 3:11:38. Tegelijkertijd is het zwavel- en mangaangehalte vrij hoog..

Het gereedschap wordt gebruikt voor het voeden van bolgewassen, gerst.

Voor tomaten, aardappelen, druiven, suikerbieten wordt het middel gebruikt in de tweede groeifase, wanneer de planten kalium nodig hebben.

Het product wordt gebruikt voor grond met elke pH, vooral waar er een gebrek aan kalium is.

Wijze van toediening van kunstmest Kristalon komkommer

komkommer kristalCucumber Crystal wordt speciaal voor één groente geproduceerd, maar is ook geschikt voor pompoen. Concentratie van actieve ingrediënten 14:11:31.

Het wordt gebruikt op elke bodem en in alle stadia van de ontwikkeling van de plant, wat zorgt voor een volledige toevoer van belangrijke elementen.

blauw kristal

blauw kristalBlue Crystal is geschikt voor alle gewassen in de bloeifase. De samenstelling bevat gelijke hoeveelheden stikstof, kalium.

Geschikt voor open, beschutte grond. Ideaal voor fruit, groentegewassen, sierplanten.

Wit kristal

wit kristalDit type voeding wordt gekocht voor tuin, huisbloemen, fruit, bessenzaailingen. Het wordt bladvormig gebruikt wanneer de bloei begint..

Meststof Kristalon wordt gebruikt volgens de instructies, de berekening van de dosering van de stof voor wortel- en bladvoeding moet op de verpakking worden voorgeschreven. Het medicijn is zeer goed oplosbaar in water.

Kristalon is beter dan zijn concurrenten vanwege de verscheidenheid aan soorten voeding, het verhogen van de weerstand van planten, het stimuleren van hun groei, het versnellen van de bloei, het verhogen van de weerstand en andere voordelen.

Het voordeel van het gebruik van kunstmest Kristalon – video

Adblock
detector