Radiance 1 voorbereiding – gebruiksaanwijzing voor een royale oogst – wiresummit.org

Uitstraling voorbereiding 1 gebruiksaanwijzing Voor de industriële teelt van gewassen en de behoeften van particulier tuinieren, hebben Russische wetenschappers een microbiologische meststof Shining 1 ontwikkeld, waarvan de gebruiksaanwijzing het gebruik ervan aanbeveelt om de samenstelling van de grond te verbeteren. Verhoogt ook de vruchtbaarheid, stimuleert de plantengroei en beschermt ze tegen bacteriële ziekten.

Het effect van het medicijn Shine 1

drug gebruik Shining 1 is een microbiologisch preparaat gemaakt door een team van wetenschappers van de microbiologische afdeling van de Novosibirsk Agrarian University onder leiding van professor N. Naplekova.

De samenstelling van de bio-cocktail Shining 1 omvat Japanse baarmoedergrondstoffen die een complex van agronomisch belangrijke macro- en micro-elementen synthetiseren. Het biologische product bevat stammen van nuttige bacteriën die in de bodem van Siberië leven en zijn aangepast aan de lokale klimatologische omstandigheden.

Als je de gebruiksaanwijzing volgt, heeft Shine 1 het volgende effect:

 • verbetert de bodemvruchtbaarheid;
 • bij correct gebruik verhoogt het de productiviteitsindicatoren met 2-3 keer;
 • stimuleert zaadkieming tot 100%;
 • zorgt voor dichte, sterke en ziekteresistente zaailingen;
 • vermindert de duur van het rijpen van fruit en groenten, zodat u een rijke oogst kunt verzamelen vóór het begin van de eerste nachtvorst;
 • nuttige micro-organismen in het preparaat vernietigen pathogene bacteriën in de bodem en op tuinplanten;
 • versnelt de verwerking van humus;
 • remt de groei en verspreiding van onkruid;
 • vermindert de negatieve impact van zware metalen op de oogst;
 • verzadigt tuingewassen met nuttige micro- en macro-elementen die nodig zijn voor actieve groei en hoge opbrengsten.

Het medicijn verzadigt de grond met de afvalproducten van nuttige micro-organismen, waardoor het gebruik van pesticiden niet meer nodig is en de ecologie van het milieu wordt behouden. Bio-cocktail Shining 1 verwijst naar effectieve en niet-toxische preparaten, daarom kunt u bij gebruik een overvloedige en milieuvriendelijke oogst krijgen.

Shining 1 – gebruiksaanwijzing

gebruiksaanwijzingGebruiksaanwijzing Shine 1 raadt aan om dit microbiologische middel op elk moment van het jaar te gebruiken. Het verzadigt de grond snel met actieve micro- en macro-elementen, versnelt de afbraak van voedselafval en de productie van compost, waardoor een hoogwaardige grond wordt gevormd voor het kweken van zaailingen. Bij correct gebruik behouden nuttige micro-organismen die in de bodem worden geïntroduceerd hun activiteit tot 12 maanden.

Shine 1 is verpakt in verpakkingen met elk 6 sachets met een poederachtige substantie. Uit één sachet kunt u 50 tot 500 liter werkoplossing bereiden, afhankelijk van de gewenste concentratie.

Om de werkoplossing te bereiden, giet je een zakje poeder met 500 ml verwarmd water en voeg je een eetlepel poedersuiker toe. Laat 5 dagen infuseren op een donkere en koele plaats, zeef dan door een gaasdoek dat in meerdere lagen is gevouwen.

bereiding van geconcentreerde oplossingDeze oplossing wordt toegevoegd aan schoon water (1 eetlepel per emmer water) en gebruikt om de grond te bewateren en planten te irrigeren..Geconcentreerde oplossing

Methoden om het medicijn te gebruiken

Radiance 1 wordt op verschillende manieren toegepast, afhankelijk van het doel. Deze microbiologische wijze van toepassing:het medicijn kan worden gebruikt bij het voorbereiden van een moestuin voor het zaaien van zaden in de lente of het planten van zaailingen, het maandelijks voeren van zaailingen, het verwerken van zaad of het toevoegen aan de compostmassa.

Glow 1 – Hoe aan te vragen voor verschillende doeleinden:

 1. Verwerking van tuinplanten. Los twee eetlepels van het microbiologische preparaat op in een emmer water en spuit de planten vervolgens met een spuitfles. Voor 1 weefsel heb je tot 4-5 liter werkoplossing nodig. Herhaal het spuiten een keer per week.
 2. Zaad verwerking. Shining 1 kan worden gebruikt voor het voorweken van zaden, bollen. Het zaad moet met de bereide oplossing worden gegoten en 35-40 minuten worden bewaard..
 3. Voor- en najaar grondbewerking. Om de werkoplossing te bereiden, worden 5 eetlepels van het concentraat per emmer water gebruikt.
 4. Snelle en hoogwaardige compostafbraak. De tijd van het leggen van de compostkuil, elke laag van ongeveer 30-40 cm dik wordt bewaterd met een verdunde geconcentreerde oplossing (tot 5 liter per vierkante meter).
 5. Bescherming van tuinbouw- en tuingewassen tegen schimmelziekten en echte meeldauw. Verdun 1-2 eetlepels vers concentraat in 1 liter schoon water. Gebruik om planten elke 7-15 dagen te irrigeren.de oplossing kan tot 15 dagen worden bewaard

De bereide oplossing kan tot 15 dagen worden bewaard in de koelkast, koele kelder of kelder. Na deze periode verliest de werkende oplossing zijn nuttige eigenschappen..

Indien bewaard bij kamertemperatuur, heeft het droge microbiologische preparaat geen houdbaarheidsdatum. Maar ervaren tuiniers en tuiniers raden aan om Shine 24-36 maanden vanaf de productiedatum te gebruiken..

Handige tips

zaailingen water geven

Om snel een positief resultaat te krijgen bij het gebruik van het Radiance 1-medicijn, moet u verschillende belangrijke nuances onthouden:

 1. Voorjaarsbewerking, tuin en tuinplanten. Het wordt pas uitgevoerd nadat de luchttemperatuur is opgewarmd tot boven + 10 ° С.
 2. Het bereide werkconcentraat moet binnen 2 weken worden gebruikt. Daarna moeten de restanten van het product worden afgevoerd..
 3. Voordat u de oplossing in de spuitfles giet, zeef deze door kaasdoek die in meerdere lagen is gevouwen..
 4. Het aanbrengen in de herfst van een microbiologisch preparaat op de bodem wordt pas na de oogst uitgevoerd.
 5. De tuin en moestuin kunnen het beste in de vroege ochtend of late avond worden gecultiveerd. Werken bij warm, droog en rustig weer.

Shine 1 is de nieuwste microbiologische meststof. Het is zeer effectief in elk type bodem en op elk moment van het jaar. Het medicijn verbetert de samenstelling van de bodem en verhoogt de vruchtbaarheid. Beschermt tuinplanten tegen schimmels en andere ziekten en zorgt voor een rijke en milieuvriendelijke oogst.

Radiance 1-voorbereiding, gebruiksaanwijzing – video