Om de beer te bestrijden gebruiken we volksremedies

Vechten tegen een beer in de tuin Medvedka bouwt originele nesten waarin ze tientallen eieren legt. Het gebruik van pesticiden op de site in de strijd tegen de beer is niet effectief. Het is niet moeilijk om de bewegingen van de beer te vinden. Ze zijn waar de geknaagde plant valt. Verwijder de bovenste laag aarde, zoek het nest, trek het eruit met een schoffel en gooi het in de emmer. Het insect zelf is rechtop vanuit het nest te vinden. Giet daar zeep en water en vernietig het ongedierte dat verschijnt. We moeten dit werk in het vroege voorjaar doen, voordat de beer nakomelingen uitbroedt. Als je het ongedierte niet kunt vangen, plaats dan een aas in de tuin – verse toorts (koe-uitwerpselen). De beer zal er zeker kruipen.

Bovendien kan de beer niet tegen de geur van chrysanten. Het is de moeite waard om de overblijfselen van deze planten in de grond te graven waar de beer aan het beroven is, omdat het ongedierte je land zal verlaten.

In de strijd tegen de beer helpen elzentakjes en kippenpoep. Grond die is bemest met kippenuitwerpselen zal haar doden. In de grond stekende elzentakjes schrikken hem af (je moet de twijgen op een afstand van vijftig centimeter plakken).

Video over folkmethoden om met een beer te vechten

Deel 1

Deel 2

Adblock
detector