Meststof Biomaster - populaire soorten en gebruiksregels in hun zomerhuisje

mest biomaster Bij eenjarige landbouwteelt raakt de grond uitgeput, verslechtert de voedingswaarde, wat leidt tot een daling van de opbrengst. Meststof Biomaster helpt de bodemvruchtbaarheid te herstellen, de plantengroei te stimuleren en het gebrek aan voedingsmineralen te compenseren. Onder het handelsmerk Biomaster worden gehumeerde organische minerale meststoffen geproduceerd voor groente- en fruitgewassen, maar ook voor tuin- en kamerbloemen..

Meststof Biomaster – kenmerken en samenstelling

actief medicijn met langdurig effect Meststof Biomaster verwijst naar geneesmiddelen met actieve werking met een langdurig effect. Het heeft een gunstig effect op de samenstelling en structuur van de bodem, wordt volledig opgenomen door de cellen en weefsels van planten en stimuleert hun groei.

De Biomaster meststof bevat een complex van actieve elementen:

 • fosfor – stimuleert de zaadgroei en versnelt de beworteling van zaailingen;
 • stikstof – zorgt voor volledige groei en ontwikkeling van planten;
 • kalium – versterkt het immuunsysteem van planten en verhoogt hun weerstand tegen ongunstige weersomstandigheden;
 • humaatzouten – milieuvriendelijke stimulerende middelen die zijn gemaakt van slib, koemest, turf en de opname van voedingsstoffen door plantenweefsels verbeteren;
 • vitamines, fytohormonen, groeistimulerende middelen, stikstofbindende bacteriën (Azotobacter vinelandii) – bevorderen wortelvorming en vormen weerstand tegen infecties.

Na gebruik van Biomaster meststof wordt de microflora van de bodem en de structuur van de vruchtbare bodem verbeterd. Hierdoor wordt de groei en ontwikkeling van groente-, fruit- en bessen- en siergewassen versneld..

Biomaster behoort tot universele preparaten die in alle stadia van plantontwikkeling kunnen worden gebruikt. Het wordt gebruikt voor het weken van zaadmateriaal, het voeden van zaailingen voor snelle beworteling en het voeren van gewassen tijdens de periode van vruchtvorming..

Meststoffen Biomaster

soorten meststoffen biomaster voor zomerhuisjesIn tuinwinkels wordt een breed scala aan Biomaster-meststoffen gepresenteerd, bedoeld voor het voederen van groente-, fruit- en bessen- en bloemengewassen.

De belangrijkste variëteiten zijn:

 • Stationwagen;
 • Groente;
 • Bloemen;
 • Aardappel formule;
 • Grasveld;
 • Herfst;
 • Voor coniferen.

Alle preparaten die onder het handelsmerk Biomaster worden geproduceerd, onderscheiden zich door een uitgebalanceerde vitamine- en mineralensamenstelling, veiligheid voor het milieu en toekomstige oogst, evenals een zuinig verbruik door de hoge concentratie aan voedingsstoffen. Alle meststoffen verschillen in hun werkingskenmerken en wijze van toediening..

Stationwagen

universele meststof biomasterBiomaster universele meststof is een microbiologisch preparaat dat kan worden gebruikt voor tuin-, tuinbouw-, sier- en kamergewassen. De tool wordt gebruikt om zaadmateriaal te behandelen vóór het planten.

Biomaster Universal herstelt in korte tijd de vruchtbare eigenschappen van de bodem, normaliseert de microflora, zonder te leiden tot zoutgehalte en een toename van de zuurgraad.

Er zijn verschillende manieren om de universele voeding te gebruiken, waarvan het aandeel van het preparaat afhangt.:

 • een oplossing van 50-80 ml van het medicijn en 10 liter water – gebruikt voor het voeden van groente- en fruitgewassen aan de wortel;
 • 10 ml van het product voor 2 liter water – in deze oplossing kunt u zaden 24 uur laten weken voordat u gaat planten;
 • 100 ml per 10 liter water – spuit de knollen 3-5 uur voor het planten.

Universele meststof kan worden gebruikt voor kleigrond, deze wordt niet weggespoeld onder invloed van atmosferische neerslag.

Groente- en bloemenmest

bloemen- en groentemest biomasterPlantaardige meststof van Biomaster is ontworpen om de bodem waarop jaarlijks groenten worden verbouwd snel te herstellen. Het product kan zowel voor open als gesloten grond gebruikt worden.

De complexe chloorvrije mestformule van Biomaster is speciaal ontwikkeld voor de tuingrond, uitgeput door de jaarlijkse teelt van groenten. Het medicijn is verkrijgbaar in korrelvorm.

Het kan droog worden aangebracht of worden gebruikt om een ​​oplossing te bereiden. De aanbevolen dosering voor het voeren van groenten is 30-40 g granulaat per 10 liter water. Bij het water geven van kamerplanten wordt een dosering van 50 g van het medicijn per 1 liter water gebruikt.

Aardappel formule

kunstmest aardappel formuleInstructies voor actieve organische mest Biomaster raadt aan dit hulpmiddel te gebruiken voor het behandelen van knollen voor het planten, evenals voor het voeren van aardappelen gedurende het groeiseizoen.

Het gebruik van het preparaat “Potato Formula” zorgt voor de vorming van grote knollen, verbetert hun smaak en verhandelbaarheid. Het versnelt de rijping van wortelgewassen, waardoor je 2-3 weken eerder aardappelen kunt oogsten..

Biomaster verhoogt de weerstand van het gewas tegen ritnaalden en andere aardappelplagen. Volgens zomerbewoners verhoogt het gebruik van deze topdressing de opbrengst van aardappelknollen met 30-40%..

“Potato Formula” wordt droog gebruikt. Het medicijn wordt rechtstreeks op de plantgaten aangebracht. 100 vierkante meter m. er is niet meer dan 1,5 kg kunstmest nodig.

Grasveld

mest biomaster gazonBiomaster uit de serie “Lawn” is bedoeld voor het voeren van alle soorten gazongras. Meststof verbetert het uiterlijk, behoudt de helderheid en intensiteit van de kleur en zorgt voor decoratieve aantrekkelijkheid van het gazon.

Toepassing van het Biomaster preparaat zorgt voor een gelijkmatige groei van het gazon en bestrijdt onkruid. Het gereedschap wordt in droge vorm gebruikt, het wordt toegepast bij het zaaien van gazongras in een dosering van 20 g voor elke 1 m² M..

Herfst

complexe meststof herfstBiomaster “Autumn” wordt gebruikt om de vruchtbare eigenschappen van de grond na de herfstoogst te herstellen. Dit is een langwerkend medicijn. Wanneer het medicijn halverwege de herfst wordt aangebracht, werkt het de hele winter door de grond voor te bereiden op het zaaien in de lente.

Biomaster kan worden gebruikt voor het pre-winter planten van uien, knoflook en andere groenten. 1 kg topdressing is genoeg voor 15 m². m.

Ook wordt het middel tijdens het graven in de grond gebracht met een snelheid van 1 kg per 20 vierkante meter. m.

Voor coniferen

meststof voor coniferenBiomaster “For conifers” kan worden gebruikt voor het planten en verplanten van coniferen en struiken, maar ook voor het voeden van planten gedurende het groeiseizoen. Voor het voeren wordt een werkoplossing bereid met een snelheid van 100 ml van het Biomaster-preparaat per 10 liter schoon, bezonken water.

Meststof voor coniferen wordt aanbevolen om twee keer toe te passen. De eerste voeding wordt eind maart uitgevoerd, de tweede – na 3-4 weken. Ook Biomaster kan vanaf eind augustus toegepast worden om coniferen winterklaar te maken. Je moet elke 4-5 weken gewassen voeren..

Biomaster is een actieve meststof die helpt om de vruchtbare eigenschappen van verarmde grond in korte tijd te herstellen. Het medicijn heeft een complex effect, versnelt de beworteling van zaailingen, de groei en ontwikkeling van planten, versterkt de immuniteit van gewassen en verhoogt hun vruchtbaarheid.

Meststof Biomaster voor orchideeën – video

Adblock
detector