Hoe kunstmest Agricola vegeta in de bedden en in de bloementuin toe te passen? – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

kunstmest landbouw vegeta De schappen in de tuinafdelingen van winkels puilen letterlijk uit van een overvloed aan verschillende producten. Het is verheugend om te zien dat de producten van een binnenlands bedrijf – de meststof Agricola vegeta – een prominente plaats innemen. Het is goed bekend bij Russische zomerbewoners en geniet van welverdiend succes. Als je nog geen tijd hebt gehad om de producten van het bedrijf te waarderen, is het tijd om de favoriete drank van onze planten eens nader te bekijken.!

Kun je Agricola vertrouwen?

lijn van meststoffen Agricola vegeta Het bedrijf produceert en verkoopt al meer dan 20 jaar volledig oplosbare meststoffen. Ze was de eerste op de markt die zeer effectieve complexe preparaten aanbood, speciaal ontworpen voor kleine nevenboerderijen en zomerhuisjes. Produceert een lijn van dressings voor groenten, bessen, kamer- en tuinbloemen.

Het bedrijf is trots op de constant hoge kwaliteit van zijn producten. Het wordt ondersteund door een grondige controle van grondstoffen, laboratoriumcontrole van alle technologische processen en gedetailleerde controles van nieuwe producten in het veld..

De verdiensten van het landbouwbedrijf werden gekenmerkt door talrijke prijzen en medailles van internationale innovatiesalons en het beoordelen van Russische tentoonstellingen. Op de ereplaats van de showcase van de prestaties van het bedrijf pronkt de prijs van de wedstrijd “People’s Recognition” – is het niet de beste prijs voor elke zichzelf respecterende onderneming?!

Het lijkt erop dat de producten van dit bedrijf te vertrouwen zijn. Het blijft om meer te weten te komen over haar assortiment.

Meststof Agricola vegeta is beschikbaar voor elke tuinier

kunstmest landbouw vegeta voor groentegewassenAlle producten van het bedrijf worden geproduceerd in memorabele felgele verpakkingen. Elegante “kleding” onderscheidt het gunstig van de massa van andere producten. Op elke pot of zak staat het doel van de goederen in grote letters aangegeven. Om klanten tijd te besparen, wordt het gedupliceerd met een aantrekkelijke afbeelding met bloemen, zaailingen of soorten groenten..

Meststof Agricola vegeta voor groentegewassen wordt geleverd in een handige plastic fles van 250 ml met een maatdop. De samenstelling bevat alle 3 verplichte macrocomponenten – stikstof, fosfor en kalium in een procentuele verhouding van 1,2 tot het totale volume elk. Voor volledige ontwikkeling wordt de voeding verrijkt met een set sporenelementen en humaten.

Humaten spelen een onschatbare rol bij de vorming van bodemvruchtbaarheid. Ammonium- en kaliumzouten van humuszuren zijn een afbraakproduct van cellulose en de basis van humus.

Humaten zijn in staat om:

  • sporenelementen omzetten in een vorm die beschikbaar is voor plantenvoeding;
  • om zware metalen te binden;
  • een fytostimulerende werking hebben;
  • dienen als aanvullend stikstof- of kaliumsupplement en voedingsbodem voor bodemmicroflora.

Ook humines hebben de eigenschappen van oppervlakteactieve stoffen. Met bladdressing voorkomen ze dat de druppeltjes zich verspreiden, verdelen ze gelijkmatig over het oppervlak en verbeteren ze de opname van voedingsstoffen via de huidmondjes van planten.

De specialisten van het landbouwbedrijf wisten een uiterst uitgebalanceerde samenstelling te selecteren, die niet alleen een positief effect heeft op de gecultiveerde planten, maar ook op de bodem..

Meststof Agricola vegeta wordt de hele zomer gebruikt, wanneer planten intensief groene massa opbouwen, eierstokken vrijgeven en de toekomstige oogst vormen. Het wordt volgens de instructies in water verdund, de oplossing wordt bewaterd of op gewassen gespoten. Dergelijke verbanden worden het hele seizoen gebruikt met een interval van 2-3 weken. Om een ​​​​werkoplossing te bereiden, wordt 100 ml van het medicijn verdund in 10 liter water. Het verbruik is 3-5 vierkante meter. m per emmer mengsel voor wortelvoeding en 25-50 m². m met niet-root. De soorten behandelingen worden aanbevolen om af te wisselen.

Professionals weten hoe ze uiengewassen moeten verzorgen

instant mest voor uien en knoflookZelfs ervaren tuinders hebben vaak problemen bij het kweken van knoflook en uien. De bollen worden niet lang zwaarder, de groene veer is te bitter en de knoflook bederft snel tijdens opslag. Mislukkingen in de teelt treden in de regel op door een onevenwichtige toevoer van voeding of een gebrek daaraan. Voor een normale groei en vorming van grote en liggende koppen hebben uien en knoflook 3 keer meer kalium nodig dan stikstof en fosfor. Ook reageren deze groenten zeer goed op de introductie van magnesium en sporenelementen, voornamelijk zwavel.

De samenstelling van Agricola voor Uien en Knoflook komt volledig tegemoet aan de nutriëntenbehoefte van deze gewassen. Zakje van 50 gram bevat stikstof, fosfor en kalium in een procentuele verhouding van 11:11:27, een aanzienlijke dosis magnesium en een set van alle essentiële sporenelementen.

Experts raden aan om 2-3 behandelingen uit te voeren met een interval van 10-12 dagen tijdens de intensieve groei van de bol. Los de helft van het sachet op in 15 liter water. Dit volume is verdeeld over 15 m². m voor water geven aan de wortel of 30 m². m voor spuiten.

Eventuele meststoffen worden pas toegepast na het morsen van de grond met schoon water. Bladbehandelingen worden uitgevoerd bij rustig bewolkt weer. Bladeren worden aan beide zijden gespoten, waardoor druipen wordt voorkomen.

Gezonde en robuuste zaailingen kweken met Agricola

kunstmest landbouw vegeta voor zaailingenIn het voorjaar zal elke tuinman een zoektocht hebben: hoe alle ongemakken van het appartement te omzeilen en goede zaailingen te laten groeien. Moderne huizen zijn ontworpen voor mensen, maar niet voor flora. Ze zijn te droog, heet, donker en krap. Samen met verlichting, spuiten en andere dansen met een tamboerijn, komt Agricola Forward-meststof voor zaailingen de zomerbewoner te hulp.

Topdressing bevat een verhoogde dosis stikstof, die zo noodzakelijk is in de beginperiode van ontwikkeling, verplichte fosfor en kalium, een onmisbare set sporenelementen en humaten. Meststof is niet alleen geschikt voor alle groentegewassen, maar ook voor bloemen.

Volgens de instructies wordt de vloeistof verdund in water in hoeveelheden van 0,1: 10 en worden de aanplant verwerkt. De procedure wordt herhaald met tussenpozen van 7-10 dagen, afwisselend water geven aan de wortel met sproeien.

Met dergelijke voeding kunt u sterke gedrongen zaailingen laten groeien. Ze zullen snel wortel schieten in de bedden en zullen overvloedig vrucht dragen. Een noviteit van het bedrijf – Eco-gel voor zaden, bollen en zaailingen helpt planten om te gaan met stress veroorzaakt door verplanten, koud weer en onvriendelijke microflora.

Agricola weet de zoetste en gezondste bes ooit te kweken

topdressing voor bessengewassenProfessionals negeerden niet ieders favoriete zomerhuisdelicatessen – aardbeien, aalbessen, kruisbessen, frambozen. Het is bekend dat bessenkwekerijen voor overvloedige vruchtvorming en de ophoping van suikers in fruit verhoogde doses fosfor en kalium nodig hebben, evenals een volledige reeks sporenelementen – ijzer, boor, magnesium, calcium.

Volgens de instructies van Agricola voor bessengewassen wordt de inhoud van de verpakking opgelost in 20 liter water en bewaterd met 1-2 liter onder een struik van aalbessen, frambozen, kruisbessen. 10 liter kant-en-klare oplossing is voldoende om 3-5 vierkante meter water te geven. m. of sproeien van 10-15 m². m. aardbeienplantage.

Het poeder lost snel en zonder resten op in water en bevat geen chloor dat schadelijk is voor aardbeien.

Geniet van de schoonheid van een bloeiende tuin met Agricola

landbouw voor bloeiende planten in de tuinVoor bloemenliefhebbers heeft het bedrijf een hele mand met geschenken voorbereid, rekening houdend met de voedingsbehoeften van weelderig bloeiende planten – tuindahlia’s, pioenrozen, gladiolen, chrysanten, rozen. Als het zomerhuisje is versierd met een visgraat, jeneverbes of thuja, is er ook een topdressing voor hen, rekening houdend met de behoeften van de coniferen.

Voor bloeiende planten produceert Agricola meststoffen in drie vormen:

  • fles 250ml;
  • poederzak 50 g;
  • stokjes.

De samenstelling bevat stikstof-fosfor-kalium in verhoudingen van 3,5: 4: 5, humaten en micro-elementen in gechelateerde vorm. Het mengsel dekt volledig de behoefte aan voedingsstoffen in bloemen. Het verhoogt de weerstand tegen stress, verhoogt het aantal eierstokken aanzienlijk en verlengt de bloeitijd..

kunstmest sticksTelers waarderen Agricola’s bemesting in stokken al. Volgens de instructies, in elke pot of onder de struik 1 tot 4-5 sticks met NPK in een verhouding van 8: 8: 10, 1% magnesium en sporenelementen.

Nuttige stoffen in de sticks lossen zeer langzaam op, zonder tot overdosering te leiden. De struik is voorzien van alles wat nodig is voor 2 maanden.

Deze vorm van voeren is handig voor drukbezette mensen die uitgebreide bloembedden hebben of vaak weg zijn..

Voor tuinders die een hele bloementuin op een vensterbank hebben, heeft het bedrijf verschillende soorten Agricola-meststoffen voor kamerplanten gemaakt..

universele topdressing voor bloempottenLiefhebbers van huisbloemen kunnen kiezen voor universeel voer dat even geschikt is voor de meeste groene huisdieren. Te koop zijn er gespecialiseerde meststoffen voor palmen, orchideeën, ficusen, decoratieve bladeren, cactussen en vetplanten.

Op het eerste gezicht lijkt Aerosol Agricola Leaf Glitter misschien pure overdaad. Bloemisten die meerdere grote kuipen met tropische schoonheden hebben, zullen dit nieuwe product snel waarderen. Nu hoeven zware potten niet meer het stofbad in. Het is voldoende om de spuitbus op de bovenzijde aan te brengen en het oppervlak af te vegen met een zachte doek. Glanzende leerachtige bladeren die met het product zijn behandeld, krijgen de nodige voeding, verzamelen geen stof en zien er geweldig uit.

Met de lijn meststoffen van Agricola vegeta voelt elke beplanting goed aan. Het blijft alleen om uw favoriete drankje voor uw planten te kiezen en te genieten van de schoonheid en vruchtbaarheid van de bloeiende tuin.!

Uit welke meststof Agricola vegeta bestaat – video