Hoe groenten in potten te kweken – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

moestuin op de vensterbank Als de ruimte rond het huis u niet toestaat een moestuin te organiseren, kunt u de eenvoudigste optie kiezen voor het kweken van groenten, in potten. Deze methode voor het kweken van groenten bespaart u de tijd en energie die u nodig heeft om in uw tuin te graven, en het resultaat zal vrijwel hetzelfde zijn. Hier zijn enkele tips om u te helpen met het succesvol planten van potgroenten en het behalen van resultaten..

  1. Kies de juiste groentebakjes

    Het kweken van groenten vereist een voldoende grote container omdat ze ruimte nodig hebben om te groeien. Omdat je niet veel ruimte hebt, moet je groenten planten die je vaak consumeert. Het is belangrijk dat u bij het kiezen van een container voor het kweken van groenten ervoor zorgt dat deze gaten heeft voor het afvoeren van water.

  2. Kies de juiste grond voor je groenten

    Om de groenten goed te laten ontwikkelen, is het noodzakelijk om een ​​geschikte grond te kiezen. Het moet zoveel mogelijk de grond nabootsen waarop groenten van nature groeien. De grond moet zorgen voor de nodige voedingsstoffen voor de wortels. In die zin hebben potgroenten deze stoffen meer nodig dan groenten uit de tuin. Controleer daarom de kwaliteit van de grond en verander deze indien nodig..

  3. Zaden van planten

    Om zaden te planten, maak je een diepe sloot voor elke groente die je wilt planten door de instructies op de zaadzakken te volgen. Je kunt bijvoorbeeld radijs, wortel en sla in dezelfde bak planten. Nadat je de zaden hebt geplant, voeg je nog een laag aarde toe en geef je de zaden voorzichtig water.

Zorgen voor potgroenten

peper op de vensterbank Zet de pot op een warme plek op het raam zodat de planten optimaal kunnen profiteren van de zonnestralen. Om groenten normaal te laten ontwikkelen, is het noodzakelijk dat de grond constant vochtig is. Zo ontkiemen de zaden sneller. Het duurt meestal drie tot vijf dagen voor radijs en een week tot twee voor wortelen..

De beste tijd om groenten water te geven is ‘s ochtends..

Video over het kweken van tomaten in de winter in potten