Evenwichtige en veilige voeding voor alle planten - Gumi-meststof

het resultaat van het gebruik van gumi-meststof Zoals u weet, moeten de bedden worden bemest om hoge opbrengsten te verkrijgen. De beste meststof is natuurlijke organische stof, waaronder compost en mest. Maar ze zijn niet altijd beschikbaar. In dit geval kan de meststof Gumi, die een unieke samenstelling heeft van twee componenten – minerale meststoffen en humuszuren, helpen. De werkzame stoffen in dit huisproduct zijn zo geselecteerd dat de planten gedurende het hele groeiseizoen alles krijgen wat ze nodig hebben voor een snelle groei en overvloedige vruchtvorming. Tegelijkertijd kan de tuinman er zeker van zijn dat het gehalte aan gevaarlijke nitraten in groenten en fruit nooit zal worden overschreden..

Zie ook het artikel: ureum als meststof!

Meststof samenstelling Gumi

samenstelling van gumi-meststof Humuszuren, die deel uitmaken van de Gumi-meststof, vormen de basis van humus – een vruchtbare bodemlaag. Ze worden in grote hoeveelheden aangetroffen in rottend organisch materiaal. Humaten zijn verbindingen met een hoog molecuulgewicht met een hoge biologische activiteit. Het zijn in wezen natuurlijke stimulerende middelen..

Wetenschappers hebben lang bewezen dat het gebruik van Gumi-meststof in staat is om:

  • verhoog de ontkieming van zaden;
  • de plantengroei verbeteren;
  • de opbrengst van alle gewassen aanzienlijk verhogen;
  • hun weerstand tegen de meest voorkomende ziekten verhogen;
  • verhoging van de weerstand tegen lage temperaturen, waardoor het groeiseizoen wordt verlengd.

Om een ​​groter effect te bereiken, worden minerale componenten toegevoegd aan de Gumi-meststof – stikstof, fosfor en kalium.

De resulterende organo-minerale dressing heeft een uitgebalanceerde samenstelling waardoor het gedurende het hele groeiseizoen kan worden gebruikt – van het ontkiemen van zaden tot het oogsten van toppen in composthopen.

Laten we eens nader bekijken hoe u Kuznetsov’s meststof Gumi het meest effectief kunt gebruiken.

Vorm van afgifte van het medicijn en toepassingsmethoden

meststofVoor het gebruiksgemak zijn er verschillende varianten van dit product beschikbaar..

Gumi-20 Universeel gelden voor alle gewassen met een snelheid van 0,5 liter per anderhalve honderd vierkante meter tijdens het water geven. Gebruik 1-2 keer per seizoen. Ook worden de knollen van de pootaardappelen geweekt in de mestoplossing..droge gumi-meststof

Gumi-20M Rich. Groenten, bessen, groenten bevatten 2% stikstof en fosfor, 3% kalium, 11 sporenelementen in licht verteerbare vorm en fytosporine-M. Gumi is geschikt voor kassen en volle grond. Door er regelmatig mee te sproeien, kunt u planten van alle noodzakelijke voedingsstoffen voorzien en ze beschermen tegen de meest voorkomende schimmelziekten..

Bij het spuiten komen de actieve ingrediënten van de meststof niet in de grond en veroorzaken ze geen onkruidgroei.

Voor sproeien wordt het medicijn 40 keer verdund met water. Voor worteldressing wordt 1 theelepel verdund in 1,5 liter water.dosering van mestgebruik

Gumi-20M Rijk Huis bevat minimale hoeveelheden minerale componenten, omdat het speciaal is samengesteld voor potbloemen. Voor de preventie van ziekten wordt ongeveer 1% fytosporine aan het medicijn toegevoegd.

Gumi-30 Stationwagen gemaakt in de vorm van een pasta. Het is handig om het in water te verdunnen voor meervoudig spuiten en irrigatie van alle gewassen. Om de werkoplossing te bereiden, neem 0,5 g pasta per 1 liter water.

meststof gumi-omi compostinGumi-Omi compostine. De meststof bevat veel stikstof en is uitstekend geschikt voor het versnellen van de rijping van compost. Het wordt verdund in een verhouding van 0,5: 100 en geïmpregneerd met de compostmassa..

gumi-omi ui knoflookGumi-Omi Ui-Knoflook speciaal ontworpen voor deze twee gewassen. Het verzadigt de wortels met alles wat je nodig hebt en beschermt ze tegen ziekten..

meststof gumi KuznetsovGumi-20 Kornesil Kuznetsova bestaat volledig uit natuurlijke humuszuren en vloeibare organische stof. Het stimuleert de wortelgroei, vermindert de stress van zaailingen tijdens de transplantatie.

limoen gumiGumi Limoen met Borium. Heeft een minimum aan mineralen en wordt gebruikt als milde natuurlijke deoxidator Gumi.

Manieren om Gumi-meststof te gebruiken

gumi cornesilInstructies voor het gebruik van Gumi-meststof bieden verschillende opties voor het gebruik van het medicijn:

  • het weken van de zaden (aardappelknollen) of het bewateren van het zaaibed met reeds gezaaide zaden;
  • zaailingen water geven en sproeien voor en na het planten in een kas of tuinbed;
  • wortel- en bladvoeding van tuingewassen;
  • compostbehandeling om de rijping te versnellen.

gumi gebruiken voor zaailingenGumi-meststof is dus uitstekend geschikt voor alle soorten bemesting van alle tuingewassen, bloemen en kamerplanten gedurende het groeiseizoen. Het medicijn geeft planten alles voor snelle groei en versterking van wortels, weelderige bloei en overvloedige vruchtvorming, beschermt tegen ziekten en bevordert de snelle afbraak van plantenresten, waardoor een rijke, rijpe organische stof wordt gevormd voor gebruik volgend jaar.

Zie ook: soorten organische mest!

Komkommers en aubergines voeren – video

Adblock
detector