Boiler Electrolux verbetert de levensomstandigheden op het land

De boiler Electrolux maakt uw leven comfortabel Een comfortabel leven hangt grotendeels af van de beschikbaarheid van warm en koud water in huis. Electrolux boiler met elektrische en gasverwarming wordt gepresenteerd door het Zweedse bedrijf Electrolux. Het bedrijf produceert stroom- en opslagapparaten met verschillende capaciteiten, horizontaal en verticaal ontwerp.

De belangrijkste verschillen tussen Electrolux-ketels

Het doel van het overzicht is om een ​​overzicht te geven van de producten met elektrische energievoorziening met het ewh productlabel. In vergaste gebieden is het voordelig om een ​​Electrolux boiler te installeren met een gasbrander. Ondanks de dure installatie en de noodzaak om een ​​afzuigkap te installeren, zal de kachel zuiniger werken dan een elektrisch apparaat..

Als u een kleine boiler onder de gootsteen wilt installeren, moet u een apparaat kopen met een U-markering, een vochtbestendige behuizing. Gebruik voor installatie van bovenaf een apparaat met een index O.

Mocht er in de zomermaanden behoefte zijn aan warm water, dan kan er een inbouwtoestel worden geplaatst. Het bedrijf hield rekening met de behoefte van zomerbewoners om hun leven comfortabel te maken. Een inwoner van een megalopolis en een dorp kan de Electrolux-lijn van doorstroomverwarmers gebruiken, op voorwaarde dat de belasting van de elektrische netwerken het gebruik van een krachtige energieverbruiker mogelijk maakt.

Boiler Electrolux in de badkamer Accumulatoren vertegenwoordigen altijd een warmwatertank die is aangesloten op de monsternamepunten. De tank is een metalen container gemaakt van roestvrij materiaal of van binnenuit bekleed met plastic van voedingskwaliteit. Buiten is de container afgerond met een duurzame coating. Electrolux boilers worden in verticale en horizontale positie aan wandpanelen bevestigd.

Verschillende modellen waterverwarmers bevatten een of twee verwarmingselementen met een totale capaciteit van niet meer dan 2 kW, waardoor tijdens de installatie huishoudelijke netwerken met een spanning van 220 V kunnen worden gebruikt.

Boiler Electrolux EWH 50 Quantum pro

Het compacte model past in een krappe ruimte, met een contour in de hoek 38×38, 70 cm hoog. De Electrolux EWH 50 Quantum pro-waterverwarmer met één verwarmingselement van 1,5 kW werkt en verwarmt de tank tot 750 gedurende 98 minuten.

De binnentank is gemaakt van een speciale samenstelling van email, aangebracht bij 8500 in een atmosfeer van inerte gassen. Een dergelijke coating heeft een uitzettingscoëfficiënt die gelijk is aan het metaal en barst niet en laat de ontwikkeling van focale corrosie niet toe. De metaaldikte van de binnentank is 2 mm. De aanwezigheid van een magnesiumanode dient als een extra barrière tegen corrosie.

Om uw veiligheid te garanderen, is het beter om een ​​bad te nemen met de boiler uitgeschakeld. Dit staat niet in de instructies, maar experts adviseren.

Boiler Electrolux EWH 50 Quantum proHet apparaat heeft een elektronisch bedieningspaneel, waarop de knop de temperatuur van het warme water bij de uitlaat instelt. Als we de verwarmingstemperatuur verlagen naar 55 graden, krijgen we een zuinig energieverbruik. In het dagelijks leven wordt heet water op hoge temperatuur alleen gebruikt voor wassen met desinfectie. Is het de moeite waard om het water te verwarmen om het vervolgens met koude te verdunnen??

In noodgevallen wordt de Electrolux 50 liter boiler beveiligd door een onderbreking in het voedingscircuit:

 • wanneer u de boiler aanzet zonder water;
 • de drukval in de voedingswaterleiding is lager dan 0,7 Ati;
 • drukverhoging in de leiding over 6 Ati;
 • blokkeren wanneer het verwarmingselement oververhit raakt onder de schaal.

Met alle positieve eigenschappen zijn de kosten van de boiler lager dan bij andere modellen met een inhoud van 50 liter..

Zuinige platte boiler Electrolux EWH 50

Zuinige platte boiler Electrolux EWH 50Het apparaat is ontworpen om 50 liter water te verwarmen tot een temperatuur van 750 bij een overdruk in de koudwaterleiding van 0,7 – 6,0 bar. De afmeting van de Electrolux EWH 50 Centurio dl boiler is 860x433x255 ml met zachte contouren. Het apparaat wordt verwarmd door twee verwarmingselementen van elk 1 kW. Het totale gewicht van het apparaat is 12, 2 kg.

De binnentank is gemaakt van austenitisch staal door argonlassen, dat de structuur in de lasnaad niet vernietigt. Verwarmingselementen zijn bedekt met koper en koper-nikkel mantel. Om corrosie te verminderen, is een anode van magnesiumlegering in het verwarmingselement gemonteerd, een verbruiksartikel.

De aanwezigheid van twee elektroden maakt het mogelijk om aan te passen aan een snelle verwarmingsmodus en een economische, tot 550 C. Overigens is een economische modus het belangrijkste onderscheidende kenmerk van het model. Bacteriën sterven af ​​wanneer ze 500 bereiken, en intensieve afzetting van kalkaanslag op de elektroden vindt nog niet plaats. Verwarmingselementen hoeven minder vaak schoongemaakt te worden, er wordt minder energie verbruikt.

Effectieve isolatie van de interne tank van de Electrolux-waterverwarmer met een laag polyurethaanschuim van 2 cm voegt zuinigheid toe aan het apparaat.

Beschermende functies worden uitgevoerd:

 • thermostaat;
 • veiligheidsklep;
 • RCD – met huidige lekken;
 • droge hittebescherming;
 • uitschakeling bij lage druk in het lichtnet.

Compacte boiler 50 liter met X-Heat toepassing

Compacte boiler 50 liter met X-Heat toepassingHet voorgestelde model van de Electrolux EWH 50 Formax-waterverwarmer maakt gebruik van verwarmingselementen van een nieuwe generatie. “Droog” verwarmingselement vertegenwoordigt een ontwerp waarbij elke spiraal in een kolf is ingesloten en het verwarmingselement geen direct contact met water heeft. Als gevolg hiervan worden onoplosbare zouten niet afgezet op het oppervlak van het element en verschijnt er geen kalkaanslag. Corrosiebescherming van het metaal is gemaakt met een speciaal glas-fosfor-email en de aangebrachte magnesiumelektrode draagt ​​bij aan het effect. De set bevat 2 verwarmingselementen. Als er een faalt, blijft de tweede opwarmen. Een beschadigd onderdeel vervangen is eenvoudig.

Positieve functionele eigenschappen van de Electrolux boiler:

 • veelzijdigheid van installatie – het apparaat kan horizontaal en verticaal worden geïnstalleerd;
 • er is een bedieningspaneel met de mogelijkheid om de temperatuur te regelen en er is een “ECO”-functie;
 • veiligheid wordt gewaarborgd door een veiligheidsklep, aardlekschakelaar, thermostaat, geactiveerd bij 850 С.

Het verwarmingselement vervangenDe opwarmtijd voor een volle tank water tot 750 zal 108 minuten zijn wanneer elementen met een capaciteit van 0,8 en 1,2 kW zijn ingeschakeld.

Boiler Electrolux EWH 80 Royal

Boiler Electrolux EWH 80 RoyalEen elektrische boiler met een roestvrijstalen binnentank en vernikkelde verwarmingselementen zal een groot gezin van warm water voorzien. Argonlassen zorgt voor een langdurige werking van het binnenvat. Er zijn 2 verwarmingselementen in de tank geïnstalleerd, voor 1 en 2 kW, maar ze werken afwisselend en de belasting van het netwerk is niet groter dan 2 kW. De vorm van de Electrolux EWH 80 Royal boiler is plat, afmetingen 493x290x990 mm. Wateropwarmtijd tot 750 – 2 uur 10 minuten.

Handig bedieningspaneelHet apparaat is uitgerust met beveiligings- en controleapparaten:

 • watertemperatuursensor;
 • bescherming tegen “droge” verhitting van elektroden;
 • stroomuitval bij drukken boven en onder nominaal (0,7-7,0 bar):
 • veiligheidsklep;
 • aardlekschakelaar.

Met het handige bedieningspaneel kunt u de verwarming instellen op een van de drie verwarmingsmodi, de werking van het apparaat regelen;.

De heater wordt met ankers verticaal aan de muur gemonteerd. De installatie en het debuggen van de bedrijfsmodus moet worden toevertrouwd aan het servicecentrum of worden uitgevoerd in overeenstemming met de bedieningsinstructies. Controleer bij aankoop de beschikbaarheid van componenten volgens de lijst.

Technische kenmerken van de boiler Electrolux 30 liter

Boiler Electrolux 30 literEen kleine warmwaterboiler wordt een onmisbare assistent in het zomerhuisleven. Het apparaat met afmetingen van 43,3×25,5×54,6 cm past in een nis, verwarmt water tot 750 in 50 minuten. Gewicht apparaat 9 kg, eenvoudige installatie.

De Electrolux EWH 30 Royal boiler heeft ondanks zijn kleine formaat een goede functionaliteit:

 • roestvrijstalen binnentank;
 • twee verwarmingselementen met een vermogen van 1 kW zijn gemaakt van koper met vernikkeling;
 • er is een modus om één element en volledige kracht te gebruiken;
 • thermostaat, “droge” beveiliging, veiligheidsklep, RCD – beschermingsmiddelen.

Het compacte apparaat is in de zomer onmisbaar in een flatgebouw. Het is eenvoudig te integreren in het waterleidingschema en op te slaan tot de volgende zomer..

Op alle boilers in kwestie zit 7 jaar garantie. De kosten van apparaten met geëmailleerde behuizing zijn lager dan die van roestvrij austenitisch staal. De prijs wordt beïnvloed door het volume van de kachel en extra apparatuur.

Videobeoordeling van de boiler Electrolux EWH 50 Centurio H

Adblock
detector