Beoordeling van boorhamers Hitachi, Zubr, Hilti – wiresummit.org

Hitachi perforator Hitachi-steenboren worden in China vervaardigd, hoewel het bedrijf eigendom is van Japan. Het gebruik van Japanse technologie, Chinese bedrijvigheid en goedkope componenten maken het mogelijk om tegen lage productkosten in huishoudelijke consumptie te voorzien. Er is veel vraag naar amateurinstrumenten die in het dagelijks leven niet vaak worden gebruikt.

Waarom het merk Hitachi aantrekkelijk is voor consumenten

Hoge kwaliteit en betrouwbaar gereedschap Japanse producten hebben de reputatie van hoogwaardige en betrouwbare gereedschappen in de wereld verdiend. De productie maakt gebruik van nieuwe materialen, geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het verschil tussen Hitachi steenboren en andere merken:

 1. Het assortiment bouwmachines met betrekking tot de vernietiging van constructies en ponsbewegingen daarin onder het merk Hitachi is het meest uitgebreide ter wereld. Verkrijgbaar in een bereik van 2 tot 18 kg in gewicht met verschillende mate van uitrusting.
 2. Alle producten bevinden zich in het lagere prijssegment – dit is het marketingbeleid van het bedrijf.
 3. Ongeacht het land van de fabrikant, innovaties zijn doorgevoerd in alle modellen.
 4. Reserveonderdelen zijn verkrijgbaar en vervaardigd in dezelfde fabrieken als de hoofdapparatuur.

De nadelen van Hitachi-steenboren worden geassocieerd met het gebruik van goedkope kunststoffen door de zuinige Chinezen, zelfs in fabrieken die eigendom zijn van Hitachi. Maar assemblage in ambachtelijke omstandigheden floreert daar en ze geven ook een opdracht voor het vervaardigen van secundaire onderdelen. Het resulterende gereedschap faalt vanwege de snelle slijtage van regelaars, elastiekjes op slagpennen, elektrische stekkers.

Om de tool betrouwbaar te maken, moet u Japanse geassembleerde modellen kopen. Ze zijn duurder door dubbele kwaliteitscontrole en het gebruik van hoogwaardige componenten..

Afhankelijk van waar het gereedschap wordt geproduceerd en wat de vulling is, veranderen ook de prijzen. Soms is er een Hitachi-stoot voor 3.000 en zie je een gereedschap voor 50.000 roebel.

Beschrijving van productmonsters

Boorhamer Hitachi DH24PC3Een voorbeeld van een hoogwaardig model dat op Japanse industriële locaties is gemaakt, is de Hitachi DH24PC3-boorhamer. Het product onderscheidt zich door de perfectie van vormen en hun eenheid met gebruiksgemak en eenvoudige controle. De lighttool heeft drie standen en is een universele assistent voor de master. Met een gewicht van 2,4 kg is het apparaat krachtig, zoals blijkt uit de technische kenmerken:

 • bedrijfsmodi – 3;
 • schokmoment – 3,2 J;
 • gatdiameter in beton – tot 24 mm;
 • stroomverbruik – 800 W;
 • omgekeerd – er is;
 • cartridge – VIB+.

Productprijs van de fabrikant 8773 roebel.

Boorhamer Hitachi DH26PCEen voorbeeld van een lichte pons uit China is de Hitachi DH26PC-hamerboor. Volgens zijn kenmerken is de tool waarschijnlijker bedoeld voor huisreparaties in verband met de wederopbouw van een appartement. De motor is compleet met onderdelen geleverd vanuit Japan. Het vermogen is 730 W bij een gereedschapsgewicht van 3,2 kg. De klopboormachine heeft 2 werkingsmodi – boren en klopboren. Tegelijkertijd is de slagkracht van 2,8 J evenredig met een krachtiger gereedschap. Het apparaat boort in hout zonder een gat van 32 mm te raken, het kan schroefverbindingen indraaien, omdat het een omgekeerde modus heeft. De SDS+ snelspanboorhouder maakt het wisselen van bits makkelijker en sneller. Het apparaat ondersteunt x/x 1100 rpm en 4300 beats per minuut. De kosten van een perforator gemaakt in China zijn 6700 roebel.

Vertegenwoordiger van de Russische fabrikant Zubr perforator

Vertegenwoordiger van de Russische fabrikant Zubr perforatorBetrouwbare en goedkope Bison-perforators zijn in trek bij thuisvakmensen. Eigenaren van een goede betrouwbare tool bevelen het aan aan hun vrienden en de vraag naar de Zubr-tool neemt elk jaar toe. Onder de vele beoordelingen zijn er klachten over slechte montage, vastlopen van de startknop, smeermiddel van slechte kwaliteit. Maar alle consumenten zijn het erover eens dat de prijs van de Zubr-perforator in overeenstemming is met de kwaliteit.

Wat onderscheidt het Bison percussie-instrument?

Het bedrijf ontwikkelt sinds 2005 de productie van percussiegereedschappen, dus het heeft geprofiteerd van nieuwe ontwikkelingen en verzamelt de meest effectieve gereedschappen voor constructiewerkzaamheden. De complete set maakt gebruik van:

 • veiligheidskoppelingen tegen terugslag wanneer de boor vast komt te zitten in het gat;
 • speciale cartridges SDS plus en SDS max, geïnstalleerd op apparatuur, afhankelijk van het vermogen en de aard van het uitgevoerde werk;
 • het slagmechanisme wordt pneumatisch bediend;
 • verschillende bedieningsmodi van het gereedschap als boormachine, drilboor en schroevendraaier.

Een onderscheidend kenmerk van bizonfabrikanten is de royale set van de koffer. De set bevat een tweede regulier patroon, reserve borstels, vet. Gedetailleerde instructies voor technische bediening met een beschrijving van veilige werk- en reparatiemethoden. De handleiding vestigt de aandacht op het risico van letsel aan het gereedschap.

Het aanbod aan hulpmiddelen dat voor gebruik wordt aangeboden, breidt zich uit. De prijs van het product is afhankelijk van de configuratie en het vermogen, u moet precies weten voor welke bewerkingen u een perforator nodig heeft om het juiste merk te kopen en niet te veel te betalen.

Kenmerken van Hilty percussie-instrumenten

Perforator HiltyEen bedrijf dat niemand vertrouwt om zijn producten te vervaardigen en te distribueren. Uit de kleine mechanische werkplaats van de deelstaat Liechtenstein is de wereldgigant van bouwmachines gegroeid. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gericht op continue ontwikkeling. Hilty punchers zijn het handelsmerk van de meester. Hun modellen zijn uitgerust met LED-verlichting, een speciale kwaliteit van apparatuur.

In 1967 werd de eerste draagbare rotsboor uitgebracht door het bedrijf Hilty. Nu heeft het concern 120 fabrieken over de hele wereld en winkelketens die goederen rechtstreeks ontvangen.

Geavanceerde oplossingen omvatten:

 • verbeterde bescherming van de operator tegen trillingen;
 • gebruik van versterkt glasvezel om de lichaamsdelen lichter te maken;
 • elektronische procesbesturing met signalering van de kleinste afwijking in de bedrijfsmodus.

Het concern produceert netwerk-, batterij- en gecombineerde modellen met verschillende capaciteiten.

Gecombineerde modellen worden beschouwd als een nieuw woord bij de productie van steenboren. De tool is multifunctioneel en kan werken als mixer en slotter.

De kwaliteit van het gereedschap is te beoordelen aan het feit dat de garantie levenslang wordt gegeven, de perforator 2 jaar gratis wordt gerepareerd, wat er ook mee gebeurt. Dienovereenkomstig is de prijs van de Hilty-perforator hoog, sommige modellen overschrijden de prijs van 24 duizend roebel voor netwerk, 38 duizend voor oplaadbare, en er zijn modellen met een prijs van 63 duizend roebel.

Unboxing en review van de Hilti TE 7-C boorhamer – video