Prednosti korištenja i korak-po-korak upute za izradu viseće mreže za noge

viseća mreža za stopala Jedinstven izum za radnike u cyberspaceu je konvencionalna viseća mreža za noge. Ovo je sjajan dar za sistemske administratore, studente, slobodnjake, učitelje, uredske radnike i igrače. Sjedeći rad ima mnoge nuspojave povezane s ozbiljnom bolešću. Budući da tako zaposleni ljudi nemaju uvijek vremena za posjećivanje teretana, ovaj će im uređaj biti pravi bog..

Povezani članak: kako napraviti viseću mrežu vlastitim rukama?

Prednosti

viseća mreža za radni položaj i odmor Svi članovi obitelji moći će cijeniti viseću mrežu ispod stola. Može se instalirati u dva različita položaja: za odmor i za rad. Prilagoditi visinu pomoći će posebni elastični užad. Zahvaljujući njima, izum možete prilagoditi tako da noge budu pod kutom od gotovo 180 ° (pritisnute na ploču stola) ili nešto više od 90 ° (osoba koja sjedi dohvatit će nogama do poda). Dakle, ova konstrukcija:

 • služi kao profilaktičko sredstvo za proširene vene;
 • ublažava bolove u zglobovima;
 • uklanja natečenost;
 • ublažava težinu i umor.

Štoviše, takav uređaj je vrlo jednostavan za instalaciju. Za stolove otvorenog tipa, majstoru će trebati samo pola minute. No, sa zatvorenim namještajem morat ćete malo petljati, ali samo 5 minuta.

Ova prijenosna viseća mreža za noge se lako sklapa i kompaktno pakira. Stoga ga možete sigurno ponijeti sa sobom na posao, lijepo ga staviti u torbicu. veličina ispod stopalaKoristeći ove izume, osoba daje priliku odmoriti ne samo noge, već i mozak. Ova vrsta opuštanja pomaže vratiti snagu, a također potiče i produktivan mentalni rad..

Domaća viseća mreža

skup materijala za izradu viseće mrežeTakvo što možete učiniti sami, ali samo trebate potražiti rezervne dijelove. Prvi korak je priprema materijala. Moraju biti jaki da izdrže maksimalno opterećenje. S tim u vezi potrebno je pronaći:

 • gusti komad tkanine, mreže ili druge tkanine;
 • dvije drvene daske kvadratnog oblika;
 • uže;
 • zatvarači.

gotova viseća mreža za nogeOlakšajte ovaj pribor za otvoreni stol. Uostalom, ima najmanje dva nosača za instaliranje strukture. Stoga su obične kuke prikladne kao pričvršćivači..

Ako je visina stola 70 cm, tada s jedne strane viseće mreže ima oko 80-120 cm kabela. Naravno, ove dimenzije su približne, jer mnogo ovisi o individualnim karakteristikama osobe..

mogućnost podešavanja visine nosačaSada je važno odlučiti se o parametrima. Ako je širina stola u rasponu od 130-150 cm, tada bi dužina viseće mreže ispod nogu trebala biti od 60 cm. Širina pribora mora biti usklađena s dimenzijama vaših stopala, otprilike 25-30 cm. Duljina užeta odabire se ovisno o visini stola. U tom slučaju treba ga izrezati na dva jednaka segmenta. Odlukom o materijalima možete započeti kreativni proces:

 1. Pripremite komad tkanine, duljine 70-80 cm i širine 26-31 cm, već s povećanjem šavova. Presavijte 1 cm duljine i ušijte. Sa strane je savijeno 2,5-6 cm, ovisno o presjeku šipke, a nekoliko linija se podešava.pričvršćivanje tkanine na šipku
 2. Na rubovima drvenih dasaka napravite rupe za uže (svaka 65 cm). Zatim dobro izbrusite šipke.
 3. Potrebno je gurnuti letvice u formirani “tunel” od tkanine.učvršćivanje dasaka i tkanine
 4. S jedne strane, morate vezati kabel u čvor. Zatim stavite poseban klizač – ploču s dvije rupe.nastavak za viseću mrežu
 5. Provucite kabel kroz drugu rupu tako da postane dvostruki. Važno je ovaj kraj pričvrstiti za uže tako da ga umetnete u praznu rupu trkača. Takav mehanizam poslužit će kao bravica po visini..dvostruki kabel za pričvršćivanje viseće mreže
 6. Vrijedno je pričvrstiti kuke na bočne stjenke zatvorenog stola (u gornjem dijelu) pomoću dva samorezna vijka.načine pričvršćivanja viseće mreže ispod stola
 7. Nožna viseća mreža ispod otvorenog stola može se pričvrstiti na posebne kuke-nosače. Izrađene su u obliku slova “P”, u kojem je donji rub nešto duži, a na njegovom kraju nalazi se kuka.montira ispod otvorenog stola

Kako biste spriječili klizanje spajalica po radnoj površini, na njih možete zalijepiti gumene jastučiće. Oni bi trebali činiti samo 30-40% površine koja je u dodiru s površinom stola.

Za one koji ne vole petljati s takvim zanatima, proizvođači nude gotovu verziju viseće mreže za noge.. struktura je spremna za uporabuIzrađen je od izdržljivog mekog drva koje može izdržati do 800 kg. Također pričvršćivači od nehrđajućeg čelika. Tkanina je elastična i ne prlja se lako, iako se lako čisti. Širok raspon ovog pribora zadivljuje kupce svojom raznolikošću..

Postupak montaže viseće mreže za noge – video

Adblock
detector