Snel en gemakkelijk heerlijke aardappelen koken in de magnetron

snel en gemakkelijk aardappelen in de magnetron Na een drukke dag op het werk hebben velen niet de kracht om te koken. Bijna iedereen kan echter snel en gemakkelijk aardappelen koken in de magnetron. Om dit te doen, moet u het juiste recept selecteren. Koop ingrediënten en ga graag aan de slag. Het bereidingsproces duurt slechts enkele minuten, waardoor je niet lang bij de hete kachel hoeft te staan. Laten we eens nader bekijken hoe je aardappelen in de magnetron kookt voor het avondeten, de lunch of voor onverwachte gasten.

Levensreddende schotel van de eenentwintigste eeuw

magnetron aardappelen Er zijn veel manieren om aardappelen te koken. Gerechten ervan zijn best lekker en bevredigend. Daarnaast bevat de groente een overvloed aan sporenelementen en vitamines. Ze blijven zelfs behouden na warmtebehandeling van het product, vooral wanneer gebakken..

Veel huisvrouwen koken snel en gemakkelijk uitstekende aardappelen in de magnetron door een paar eenvoudige handelingen uit te voeren..

Maak eerst een speciale container voor de magnetron.bak voor het bakken van aardappelen

Middelgrote aardappelen worden grondig gewassen in een kom of stromend water. Groenten worden gestapeld op een theedoek.aardappelen afspoelen

Als de knollen droog zijn, worden diepe gaten gemaakt met een vork. Hierdoor barst de schil niet en ziet het gerecht er prachtig uit.. aardappelen klaarmaken om te bakkenAardappelen worden in een voorbereide container geplaatst en naar de oven gestuurd.

Het is niet nodig om het voedsel af te dekken, omdat de temperatuur in het apparaat hetzelfde is..

Selecteer vervolgens de modus met het maximale kookvermogen. Stel de tijd in: 5 of 6 minuten. Druk op de “Start”-knop. Als het signaal klinkt, opent u de deur en draait u het voedsel om met een mes of vork. Start het programma opnieuw. Soms wordt het herhaald totdat de foetus volledig gaar is..

serveer aardappelen met zure roomHet gerecht wordt geserveerd met zure room of boter. Bestrooid met verse kruiden.

Als je magnetron is uitgerust met een draaiplateau, kunnen er direct groenten op worden gebakken.

Snel en eenvoudig aardappelen koken in de magnetron volgens oma’s recept

Aardappelen in de magnetron volgens oma's receptVeel huisvrouwen zijn gevoelig voor de tradities van naaste familieleden. Vooral recepten voor heerlijke maar eenvoudige gerechten worden gewaardeerd. Aan het einde van de vorige eeuw kookten huisvrouwen vaak gebakken aardappelen met spek.

Om een ​​hartige traktatie te maken, heb je nodig:

 • een paar aardappelknollen;
 • vers, gezouten of gerookt spek;
 • plantaardige olie;
 • kruiden naar smaak;
 • zout.

Kooktechnologie

aardappelen wassen en snijdenDe aardappelen worden grondig gewassen in koud water. Het belangrijkste is dat er geen resten van aarde op de schil zitten. Op meerdere plaatsen worden diepe sneden gemaakt.

hak het spekHet vet wordt in kleine maar dunne stukjes gesneden. Daarna leggen ze ze voorzichtig op de voorbereide plaatsen op de knollen. De schil is royaal ingevet met plantaardige olie. Bovendien worden er nog een aantal gaatjes gemaakt om de integriteit van de schil te behouden. Vervolgens wordt het product 15-20 minuten naar de oven gestuurd..

Gebruik het apparaat op vol vermogen om snel en smakelijk aardappelen in de magnetron te bereiden..

Het gerecht wordt warm geserveerd met verse of ingelegde komkommers. Het wordt gebruikt als een uitstekende snack voor alcoholische dranken. Soms gekookt voor een kleine vriendenkring als je van traditioneel eten wilt genieten.

Ongeëvenaarde producttederheid

gebakken aardappelen in een zakVoor dieetmaaltijden worden uitstekende aardappelen bereid in een magnetron in een zak. Verschillende middelgrote knollen worden geschild. Grondig gewassen onder de kraan. Verdeeld in 4 delen. Zorg ervoor dat je de aardappelen zout.

Kruidenliefhebbers gebruiken:

 • kerrie;
 • grondpeper;
 • hop-suneli;
 • Laurierblad:
 • nootmuskaat.

Het product wordt in een gewone plastic zak of bakzak gedaan. Voeg gehakte uienringen en een eetlepel plantaardige olie toe. Om stoom af te laten, wordt er een klein gaatje in gemaakt. Daarna worden ze 10 minuten naar de oven gestuurd. Controleer na het geluidssignaal de gereedheid van het product. Bak indien nodig nog 5-7 minuten. Er wordt een dieetgerecht geserveerd met verse kruiden en groenten.

Het is voldoende om jonge aardappelen te wassen, te bestrooien met zout en kruiden.

Traditioneel Russisch gerecht

aardappelen snel en gemakkelijk met schil in de magnetronIn slechts 15 minuten zijn gepofte aardappelen in de magnetron gekookt en geserveerd met gezouten vis. Kies eerst middelgrote knollen en was ze goed. Een beetje water wordt op de bodem van een speciaal bord gegoten. Verdeel de vruchten. Afdekken met een dop. Zet ongeveer 8 minuten in de magnetron. Controleer na het signaal de gereedheid van het product met een tandenstoker. Start het programma indien nodig opnieuw. Gepofte aardappelen worden geserveerd op platte borden. Gegarneerd met peterselie of basilicum.

Het is ten strengste verboden om groene aardappelknollen te gebruiken. Ze bevatten stoffen die eetstoornissen veroorzaken.

Heerlijk eten van de goden

aardappelen met kaas en roomMet populaire recepten voor magnetronaardappelen kunnen hobbyisten creatief zijn.

Een geweldig gerecht wordt bereid uit een eenvoudige set producten:

 • aardappelknollen van elke grootte;
 • kippeneieren;
 • boter;
 • geraspte kaas;
 • Room;
 • zout;
 • kruiderijen;
 • dillegroenten.

Het geheim van het maken van een gerecht

aardappelen schillen en hakkenSnijd de geschilde aardappelen in plakken van gemiddelde dikte. Leg in lagen in schalen die zijn ontworpen voor magnetrons. Elk van hen is bestrooid met zout en allerlei kruiden. Afdekken met een speciale dop. Ze worden gedurende 10 minuten naar de magnetron gestuurd, waarbij de maximale vermogensmodus wordt ingesteld. Als een dergelijk programma niet in het apparaat aanwezig is, wordt de kooktijd verlengd..

mix room, eieren en kaasEieren en wat geraspte kaas worden aan de room toegevoegd. Meng grondig. Gezouten. Bestrooi met gehakte dille. De resulterende vloeistof wordt in bijna kant-en-klare aardappelen gegoten. Leg er stukjes boter en de rest van de kaasschaafsel op.

heerlijke aardappelen zijn klaarHet product wordt terug in de magnetron geplaatst, maar zonder deksel. Er is een laag vermogensniveau ingesteld. Tijd instellen: 10 minuten. Om een ​​goudbruin korstje te krijgen, wordt het apparaat enkele minuten in de “Grill”-modus geschakeld. Zo koken ze snel en gemakkelijk aardappelen in de magnetron voor het hele gezin. Het unieke aroma en de smaak van het gerecht zullen zelfs de meest kieskeurige fijnproevers bevallen. Goddelijk eten wordt geserveerd in combinatie met groentesalade en nobele drankjes.

Lekkere aardappelen snel en gemakkelijk in de magnetron – videorecept

Adblock
detector