Radi praktičnosti korištenja plastičnih boca, kupujemo kran-postolje iz Kine

slavina za plastične boce Ljubitelji gaziranih pića i piva često se suočavaju s takvim problemom kao što je izdisanje omiljenih pića. Doista, nakon prvog otvaranja boce, nepropusnost je prekinuta, zbog čega napitak brzo gubi okus..

No, proizvođači su riješili ovaj problem. Nedavno se na tržištu pojavila posebna slavina za boce koja može pružiti bolju brtvu od obične kapice..

pouzdana nepropusnost Kran je vrlo jednostavan za korištenje. Mora se otvoriti velika boca pića. Zatim, umjesto poklopca, otvorite slavinu i preokrenite bocu. Zahvaljujući posebnom postolju, uređaj se nikada neće prevrnuti. Da biste napunili čašu, samo trebate otvoriti slavinu. To je sve, sada možete sigurno uživati ​​u svom omiljenom piću.

jednostavnost i sigurnost korištenjaPrednosti slavine za boce:

  1. Jednostavnost. Dizalica je vrlo jednostavna za korištenje. Samo trebate otvoriti slavinu i napuniti čašu.
  2. Kvaliteta. Zahvaljujući slavini, sačuvat će se izvorna kvaliteta pića. Neće nestati s vremenom.
  3. Svestranost. Slavina se može koristiti za bilo koje piće, uključujući pivo, sodu, mineralnu vodu itd.
  4. Zgodno skladištenje. Cijela struktura udobno se uklapa u vrata hladnjaka. Zahvaljujući tome, piće će uvijek biti hladno, a slavina neće zauzeti nepotreban prostor na stolu..
  5. Kompaktnost. Budući da uređaj ne zauzima puno prostora, možete ga ponijeti sa sobom na piknik, šetnju pa čak i u ured..

Slavina za boce neophodna je za veliku obitelj. Uostalom, sada dijete ne mora tražiti od odraslih da mu natoče vode, jer i sam može pritisnuti čarobni gumb i napuniti čašu. Osim toga, dijete ne mora rukovati ogromnom bocom..

stalak-slavina za boce u internetskoj trgoviniSlavina za boce je koristan uređaj, ali koliko košta? Mrežne trgovine u Rusiji i Ukrajini prodaju uređaj za 250 rubalja. Relativno jeftina cijena.

Međutim, na web stranici Aliexpress možete kupiti slavinu za bocu za samo 139 rubalja. Ovaj iznos je pristupačan za apsolutno svakoga..

stalak-slavina za boce na AliexpressuZnačajke kineske slavine za boce:

  • materijal – plastika;
  • boja – crvena.

konstrukcija postolja-dizaliceKao što vidite, samo morate naručiti slavinu za bocu od kineskog proizvođača. Uostalom, njegova ponuđena cijena gotovo je 2 puta manja od zbroja domaćeg proizvođača. U ovoj situaciji možete vjerovati kineskom proizvođaču, jer se karakteristike robe ne razlikuju..

Adblock
detector