Kineski prijenosni vanjski grijači

prijenosni grijač Prijenosni grijači za stolna računala koji rade na otvorenom s električnom energijom vrlo su traženi. Takvi mini grijači mogu se koristiti po hladnom vremenu ili zimi..

Prijenosni grijač idealan je za one seoske kuće u kojima nema centralnog grijanja ili radi s prekidima. Prednost ovog modela je niska potrošnja električne energije i grijanje samo prostorije ili prostora kuće u kojoj se osoba nalazi..

grijači u internetskim trgovinama U ruskim internetskim trgovinama grijači takvog plana ne nalaze se po niskoj cijeni. Prijenosni grijač možete kupiti u regiji od 1000 rubalja, ali s najgorim tehničkim karakteristikama i neprivlačnim izgledom.

mini grijač na AliexpressuNa kineskoj web stranici Aliexpress, koja prodaje raznovrsnu robu, prodavači nude prijenosne vanjske grijače za samo 777 rubalja s besplatnom dostavom u Rusku Federaciju. Grijači dolaze u tri boje – plavoj, ružičastoj i žutoj.

Prednosti prijenosnog grijača iz Kine za upotrebu u zemlji:

  1. Kompaktne dimenzije. Ovaj model grijača proizveden je prema sljedećim parametrima: 35 * 74 * 121 mm.
  2. Gotovo bez buke, samo oko 50 decibela.
  3. Za ispravan rad potreban je standardni nazivni napon od 220 W.
  4. Siguran i stabilan rad grijanja prostorije.
  5. Ugrađena zaštita od pregrijavanja.
  6. Visoka pretvorba energije uz istodobni način uštede energije.
  7. Prekrasan dizajn izvedbe kućišta.

mini grijač u raduProizvođači grijača pobrinuli su se za ugradnju na klizne i ravne površine, čineći posebno protuklizno dno uređaja. Prijenosni grijač prikladno je podesiv i može trajati mnogo godina zbog činjenice da se u dnu kućišta koristi nehrđajući čelik. Ostali materijali od kojih je grijač zadovoljava standarde vatrogasne tehnike – plastika je vrlo otporna na deformacije.

Dobavljač šalje set u kutiji koji se sastoji od samog grijača i USB kabela za daljnje punjenje. Masa grijača ne prelazi 350 grama.

Ovaj model grijača idealan je za male prostorije u ljetnikovcu kojima je potrebno grijanje nepravilnog i niskog intenziteta. Omjer cijene i kvalitete robe u budućnosti će se u potpunosti isplatiti za uštedu energije seoske kuće.

Adblock
detector