בית קויונג

מאת מאט גיבסון אדריכלות

האתר הקיים הכיל חזית כפולה ויקטוריאנית מפוארת הזקוקה לתיקון. עם עידוד משכנע וייעוץ מומחה הלקוח הסכים לשמור על האלמנטים הקדמיים של הבניין.

לאחר הסרת תוספת קודמת, התסקיר הנרחב ביקש תוספת ברמה עליונה, מוסך & בריכה. הבחירה שלנו (בהתחשב בעומק האתר) הייתה להפריד ולא לצרף את העבודות החדשות לחלק האחורי של הבניין הקיים שהועילו לאזורים מרקמים של מרחב חיצוני בין ישן & אובייקטים חדשים. 2 מפלסים של שטח רצפה חדש בצורת ‘L’ מוערמים זה על זה מאחור תוך ניצול גבולות האתר.

ההיגיון המרחבי הפנימי של המקור התהפך. הפורמליות של הדירה הקיימת שימשה במכוון לשימושים למבוגרים (שינה וברכה) בעוד שחלקו האחורי של קומת הקרקע הופך למטרות חיים לא פורמליות יותר עם מתקני ילדים למעלה. הרחבות קטנות מקומת הקרקע ‘L’ ולקיצות ותחבוטות לקומה הראשונה מאפשרות סדרה של אנשים נפרדים & מגרשי אור פרטיים הנשפכים מהחללים הפנימיים.

צפה באתר

Adblock
detector