Zwembadverlichting gemaakt in China

verlicht zwembad in de avond De meeste moderne voorstedelijke gebieden gaan veel verder dan de gebruikelijke “zes hectare”. De eigenaren van onroerend goed in de voorsteden plannen niet alleen ruime huizen en een gebied voor groentegewassen, maar ook groene gazons met gezellige tuinhuisjes voor ontspanning.

In gezinnen met kinderen is de zomer een leuke vakantie, waarvan het grootste deel, onder bepaalde weersomstandigheden, iedereen aan een vijver wil doorbrengen. De nabijgelegen vijvers en steengroeven doen echter twijfels rijzen over de veiligheid van dergelijke evenementen. Om deze reden kopen veel zomerbewoners framezwembaden..installatie van verlichting in een frame zwembad

Het zwembad zal uw redding zijn op een warme zomerdag en de afgunst van uw buren. Als je van tevoren voor de verlichting zorgt, kan het leuke baden tot laat in de avond worden voortgezet. In Russische online winkels is het merk Intex al vele jaren de verkoopleider en biedt het klanten niet alleen een enorme selectie opblaasbare en framezwembaden, maar ook verschillende accessoires voor hen. Bijvoorbeeld LED wandverlichting.

verlichting in de online winkelDe verlichtingsarmatuur bestaat uit twee delen, die door middel van magneten met elkaar zijn verbonden. Een van hen is volledig ondergedompeld in water, terwijl de andere buiten blijft. De voeding heeft dus geen extra vochtbescherming nodig. Het vermogen van de LED’s is ontworpen voor een oppervlakte van 24 vierkante meter. Het onderwater zoeklicht wordt gevoed door 220V. Productprijs – van 4000 tot 4500 roebel.

achtergrondverlichting op AliexpressHet merk Intex komt oorspronkelijk uit het Middenrijk, dus veel kopers vinden soortgelijke accessoires op AliExpress. Het beschikt ook over originele zwembadverlichting. Om te werken, heeft de LED-zaklamp, in tegenstelling tot Intex-producten, geen netvoeding nodig – gewone batterijen (type AAA) zijn vereist.

afstandsbediening en verlichtingskleurenNaast het apparaat zelf bevat de kit een afstandsbediening, waarmee tien LED’s worden in- en uitgeschakeld en een van de vier aangegeven kleuren wordt gewijzigd. Zo kun je op de datsja een heus zwembadfeestje organiseren..

waterdichte behuizingDe door de fabrikant aangegeven waterbestendigheid van de zaklamp wordt bevestigd door beoordelingen. Bovendien merken kopers de veelzijdigheid van het product op. De lamp kan overal worden geïnstalleerd: in een zwembad, fontein of decoratieve vijver. Een set van vier LED-zaklampen kost ongeveer 1000 roebel.

Adblock
detector