Vrolijke zomerbewoners met multifunctionele tang voor elektriciens uit China

tang uit china Een zomerbewoner is niet alleen een persoon die zich bezighoudt met tuinieren en het regelen van zijn persoonlijke perceel, hij is ook een manusje van alles. Bouwer, timmerman, veehouder, tuinman en elektricien. Misschien is dit een complete portfolio van werken waar hij mee bezig is. Daarom zou er in het arsenaal van elke zomerbewoner, en ook een elektricien, een multifunctionele tang uit China moeten zijn. Ze zullen de meester helpen om veel taken uit te voeren..

Fabrikanten adviseren gebruikers dat deze tang niet is ontworpen voor het hanteren van stijve staaldraden. Meest geschikt voor elektrische kabels.

Vijfsterrenformaat

instrumentkenmerken: Alle soorten elektrische werkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd met hoogwaardig gereedschap. Deze tang zal een uitstekende “helper” zijn bij de montage van het elektrische paneel, evenals bij de installatie van elektrische bedrading. vijf operatiesDankzij hun ontwerpkenmerken kan een elektricien de volgende 5 bewerkingen uitvoeren:

  • verwijdering van de isolatielaag (verwerkingsbereik – kabels met een diameter van 0,8 tot 6 mm);
  • een stuk draden van verschillende dikte;
  • krimphulscontacten (kan gemakkelijk omgaan met awg 10-22 terminals);
  • ontbramen met een gekarteld oppervlak op een van de ribben;
  • meerdere delen tegelijk draaien (dit is mogelijk door de naaldvormige neus).

gehard metaalDe rand van de snijvoet is gemaakt van gehard metaal, waardoor hij zonder problemen 10 strengen van een centimeter draad kan doorknippen. Met deze tang kan de master de kabel efficiënt strippen zonder de binnenkernen te beschadigen..

Om te voorkomen dat het gereedschap het materiaal “kauwen” kan, kunt u de middelste schroef iets aandraaien. Vaak worden ze tijdens de productie niet zo veel mogelijk gedraaid..

Hoogwaardige montage van onderdelen is de sleutel tot een lange “levensduur” en probleemloze werking van het gereedschap. In dit opzicht beschermt de corrosiewerende chroomcoating het staal tegen roest en andere beschadigingen. Alle bevestigingsmiddelen zijn goed gesmeerd en stevig vastgemaakt. De uiteinden van de “lippen” passen stevig op elkaar zonder de vorming van openingen. Met een speciale houder kun je het item op een goede manier opbergen. Dit draagt ​​bij aan de verlenging van de levensduur..

Comfort staat voorop

gereedschap afmetingen:Om de meest comfortabele werkomstandigheden voor een elektricien te garanderen, hebben fabrikanten rubberen handgrepen geleverd. Wanneer de handpalm van een persoon zweet, lijkt het gereedschap dankzij deze rubberen inzetstukken aan de hand te kleven. Daarom zal de werknemer zich niet al te veel zorgen maken dat hij hem zal laten vallen terwijl hij op de ladder staat.. tang in pakketOndanks zo’n veelzijdige functionaliteit van de tang, zijn ze vrij compact van formaat. Ze zijn slechts 21 cm lang, dus ze liggen lekker in de hand.

tang op AliexpressVeel mensen doen er lang over om te beslissen waar ze dit prachtige ding kunnen kopen. Deze Chinese tangen zijn heel gemakkelijk te vinden tegen een betaalbare prijs op Aliexpress. Sommige verkopers hebben ze slechts RUB 1,574. tangen in online winkelsIn andere online winkels zijn deze unieke dingen mogelijk niet te vinden. Maar als ze er nog steeds zijn, variëren de kosten van dergelijke tangen van 2.300 tot 3.800 roebel.

Adblock
detector