Opblaasbare bank uit China om te ontspannen op het platteland – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

opblaasbare bank Er is nog maar heel weinig tijd over voor de opening van het zomerhuisjesseizoen. Misschien is er al een plan voor verbetering van de site in mijn hoofd gerijpt. Zaden, meststoffen, land kopen – zijn al onze interesses alleen gericht op tuinieren? De datsja is niet alleen gemaakt voor extra werk, maar ook voor een goede nachtrust..

Voor een comfortabel tijdverdrijf in de natuur hebben we tuinmeubelen nodig. Mee eens, op een gezellige warme avond is het prettig om thee te drinken in een rieten stoel of na het eten een dutje te doen in een hangmat. In Russische online winkels is er een enorme selectie “landelijke” meubels, maar de laatste tijd wint de bivan steeds meer aan populariteit – een soort opblaasbare ligstoel.

Lamzac-producten zijn bijvoorbeeld oversized tassen van duurzaam, waterdicht nylon. Opgevouwen is de bivan verpakt in een speciale tas en weegt iets meer dan een kilogram. De belangrijkste voordelen van het ligbed zijn compactheid en gebruiksgemak. Je hebt geen pompen nodig om de lamzak te ontleden. Open gewoon de speciale klep, draai de boon een paar keer om hem met lucht te vullen en sluit de klep..

bank opblaasproces Het opblaasbare ligbed kan desgewenst zachter of juist elastischer worden gemaakt. Bestand tegen het product tot 200 kilogram. Met bijzonder duurzaam materiaal kunt u “Lamzak” overal installeren – in het bos, gazon, strand en zelfs stenen. De collectie van het merk bevat acht sappige tinten. Zonder korting kost een opblaasbare bivan 5.500 roebel, maar tijdens de verkoop dalen de prijzen tot 1.400 roebel.

opblaasbare bank in de online winkelIn binnenlandse online winkels zijn er twee soorten opblaasbare ligstoelen – uit Rusland en China. Dit betekent dat je een bivan direct op de AliExpress website kunt bestellen. Prijzen zijn gemiddeld 500-600 roebel lager. Kopers zijn echter van mening dat Lamzac-replica’s nog steeds enigszins verschillen van de originelen..

opblaasbare bank bij AliexpressReviews merken op dat de bivan maximaal 100 kilogram kan dragen. Er is ook een palet van acht kleuren om uit te kiezen, maar er is een kleine discrepantie door vervorming op het scherm. De lengte van het product in uitgevouwen toestand is van 1,8 tot 2 meter. Het bovenmateriaal is nylon, de binnenkant lijkt op polyethyleen. Kopers twijfelen aan de sterkte van het materiaal, omdat producten uit China soms defect blijken te zijn.

opblaasbare matras kleurenOndanks het grote aantal foto- en video-instructies, ondervinden sommige buitenenthousiastelingen bepaalde moeilijkheden bij het opblazen van een zonnebank. Over het algemeen komt de kwaliteit van de bivan uit het Middenrijk overeen met analogen in Russische online winkels, dus kopers bestellen bij voorkeur opblaasbare ligstoelen op AliExpress..