Luxe multitool uit China - 13 instrumenten in één fles

multitool uit China Avontuur is het element van veel extreme fans. Omdat ze in de wildernis zijn, krijgen miljoenen mensen een ongelooflijke energieboost. Voor een succesvolle reis heeft elke toerist een praktische multitool nodig – een multifunctioneel apparaat. Hij heeft 13 universele tools tot zijn beschikking. Met zo’n onvervangbaar ding zal een wandeling in de Himalaya niet zo moeilijk zijn..

Meestal wordt dit apparaat gebruikt door bouwers, zomerbewoners of reparateurs. Het vervult de functies van meerdere gereedschappen tegelijk en neemt weinig ruimte in beslag, in tegenstelling tot een omvangrijke koffer met het hele werkende arsenaal. Je kunt het in je zak stoppen.

Waarom is hij opmerkelijk?

Het is de moeite waard om vanuit de case een productreview te starten. Bij de vervaardiging van producten wordt koolstofstaal gebruikt, een van de meest duurzame materialen. Anti-corrosie coating beschermt het product tegen vervorming en vernietiging. De onderdelen worden vastgezet met bouten, die niet te strak worden aangedraaid, zodat de elementen vrij eenvoudig kunnen worden verwijderd. Bovendien zal het de gebruiker verrassen met nuttige dingen:

  1. Een vijl/vijl, en aan de andere kant een liniaal.
  2. Zelfslijpend mes. Sommige mensen gebruiken het als een zaag op houten oppervlakken. Als u het echter op deze manier gebruikt, kunt u alleen de tanden eraf slijpen..
  3. Tang. Voor het grootste deel drukken de sponzen niet dicht op elkaar.
  4. Kruiskopschroevendraaier uitgelijnd met vierkant.
  5. tangen. Er is een lichte speling in het scharnier, waardoor het materiaal veel slechter wordt verwerkt. Soms kauwen ze op plastic in plaats van eraf te bijten. Ze bijten probleemloos kleine nagels af.
  6. Opener. Op een lange boog zijn er twee haken van verschillende afmetingen en functies.
  7. Miniatuur blikopener.

De torsieveer is ingebouwd in het scharnier, waardoor de mogelijkheid van onbedoelde breuk of veerverlies wordt geëlimineerd. Extra gereedschappen worden niet alleen in de werkstand, maar ook in de halfgesloten stand vastgezet. Ze vergrendelen volledig zodat er geen veerbeweging is..

Bovendien wordt het geleverd met 11 bits in de vorm van bits, evenals een adapter om ze te bevestigen. Hij past over een schroevendraaier. De master kan zeshoeken (2-6 mm) gebruiken. De voorgestelde set zal nuttig zijn voor fietsers.

bevestigingsboutenHet is vermeldenswaard dat in veel multitool messen altijd bot zijn, dus ze zullen moeten worden geslepen. Toch is het voordeel van dit model de dikke plaat metaal, wat het een krachtig stuk gereedschap maakt. Dus hij snijdt gemakkelijk een blikje.

multitool op AliexpressDe prijs van de gepresenteerde multitool op Aliexpress is 777 roebel. multitool in de online winkelDe kenmerken zijn echter niet onderdoen voor geïmporteerde tegenhangers voor 5.900 roebel..

Adblock
detector