LED-kraan uit China - stijlvol en handig

led kraan uit china Huishoudelijke taken veranderen het leven in een routine die het dagelijks leven in een grijze toon schildert. Deze trend zet velen ertoe aan om op zoek te gaan naar nieuwe ideeën voor het interieur van hun huis. Om hen te helpen, werd een LED-kraan uit China gemaakt, die een stijlvol hoogtepunt van een elite-design is geworden. De originele LED-achtergrondverlichting kan zelfs de meest veeleisende gezinsleden inspireren. Zo’n element van het interieur zal niet alleen volwassenen, maar ook kinderen aanspreken. Het is zowel prettig als handig om de lichtgevende kraan te gebruiken..

Het apparaat is onafhankelijk getest. De experts concludeerden dat het apparaat minstens 600 duizend keer kan worden gebruikt. Voor een gezin van 4 kan dit apparaat tot 55 jaar intensief gebruik meegaan..

Originele LED-kraan uit China

mixer in de badkamer en in de keuken Het fraaie design van dit sanitair armatuur geeft je badkamer of keuken een luxe uitstraling. Uiterlijk lijkt het op een sierlijke bergwaterval. De originaliteit van het product wordt gegeven door veelkleurige verlichting. Ze spreekt welbespraakt over de temperatuur van het water:

  • hemelsblauw – tot 30˚С;
  • smaragd – 31-40˚С;
  • scharlaken – van 41 tot 50˚С;
  • rood knipperend – tot 100˚С.

achtergrondverlichtingskleur en watertemperatuurDeze “slimme” techniek helpt om kinderen op afstand te volgen. Tegelijkertijd laat ze de gastvrouw of moeder de gewenste temperatuur instellen. Om de LED-kraan uit China te bedienen, draait u de knop naar warm of warm water.

Veel mensen vinden het leuk om voor hem te zorgen. Door de speciale verchroomde afwerking blijft de originele glans van de kraan behouden. Het is voldoende om het af te vegen met een sopje en vervolgens met microvezel.

Specificaties:

mixer setHet binnenpatroon is gemaakt van hoogwaardig keramiek en de kraan is gemaakt van duurzaam messing. De watertoevoer vindt plaats door middel van twee slangen (lengte 50 cm), die in één gat naar buiten worden gebracht. De waterdruk varieert van 0,5 tot 2 bar. Het apparaat wordt gevoed door het lichtnet. Afmetingen led-kraanHet apparaat heeft compacte afmetingen:

  • hoogte – 120 mm;
  • breedte voetsteun – 50 mm;
  • de grootte van de plaat voor waterafvoer – 100 x 150 mm;
  • schakelaar: hoogte – 32 mm, lengte – 96 mm, breedte – 40 mm.

Dankzij deze functies past het harmonieus in het werkgebied van de keuken. Op de wastafel in de badkamer zal de LED-kraan uit China er geweldig uitzien. Het ziet er vooral indrukwekkend uit als water uit een vierkante plaat in de vorm van een waterval stroomt..

LED kraan in online winkelU kunt een origineel apparaat kopen in online winkels. Alleen daar kosten zulke luxe dingen 11 tot 16 duizend roebel.. LED-kraan op AliexpressVergelijkbare producten worden verkocht op de AliExpress-site. De kosten van een dergelijke mixer liggen in het bereik: 1100-2400 roebel. Tegelijkertijd verschillen de kenmerken van de goederen niet.

Adblock
detector